2777
2789
عنوان

من نمیتونم مادر بشم تا شوهرم راحت خرج خانم رو بده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 181 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مقصر شوهرته نه مادر شوهرت عزیزم اگر افراط نکرده و دوجانبه بسنجه شماهم توی رفاه میرید من داداشم پزشکه و حسابی مایه دار درصورتی ک مامانم با فقر پزشکش کرد الان در صورت نیاز فقط خرج میکنه اونم نه همیشه  اگر مامانم هیچی نگه اصلا ب روش نمیاره 

چرا باید خرج خواهر شوهرت رو شوهرت بده؟

دختر شاه اینقدر خرج نداره آخر هفته رفتیم دستور داد اسباب بازی اعصاب سنج بگیر شوهرم ۳۰۰ داد خرید ۷۰۰ هم خوراکی و میوه

درسته پدر بالاسرش نیست مادر پیر داره داداش داره و وظیفه دارن خرجش کنن

اما دیگه نه در حدی ک خودتونو گشنه نگه دارید خانوم از قر و فرش نیوفته

۱۳ سالشه دیگه بچه نیست ک باید سختی بکشه طبق شرایطش

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
بی خود کردن😒خرج خواهرش به این ربطی نداره پرروهای احمقمن حتی شوهرم محبت به خانوادش کنه دق میکنمبخواد ...

تو دیگه خییییلی خاصی...

یعنی پسرت بخواد به تو محبت کنه زنش باید دق کنه؟!

اللّهم عجّل لولیک الفرج

من همه این تاپیک و هم باور کنم اون قسمت فروش گوشواره رو هرگز هرچقدر شوهرت و برادرش پخمه و ذلیل خواهر و مادرشون باشن دیگه جاریت اونقدرام خر نیست بخواد گوشواره بفروشه خرج خواهر شوهر کنه 😑

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

حالا دفعه قبل میگفت برام دوتا النگو بگیرید شوهرم گفت دانشگاه برو بعد حالا تو عمرش برام طلا بیشتز از ...

از اول پرو جردینش باید ازهمون بچگی دمشونو کوتاه میکردین.الانم هیچ جوره چلوگیری نکن تابچه دار بشی چه معنی میده اونا میخوان پرنسس وار زندگی کنن شما دردشو بکشید

تو دیگه خییییلی خاصی...یعنی پسرت بخواد به تو محبت کنه زنش باید دق کنه؟!

به بین مثال میزنم یعنی شوهرش تا کجا پیش رفته😑 که پول شکم زنش بده این بچه ۱۳ ساله و محدود باشن بچه نیارن بخاطر این این نامردیه