2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه قانون و دادگاه رو

134 بازدید | 26 پست

یکی کلاهمونو برداشته چهار میلیارد میخوایم شکایت کنیم دویست میلیون داذگاه میخواد چارضد میلیونم وکیل

چار قرون داریم اونم بدیم دادگاه تهشم بهمون میگن ممکنه بگه پول ندارم براش قسطی کنن ماهی چند میلیون بهتون بده 

شوهرم بیچاره داره دق میکنه

اون عوضی جواب تلفنمونم نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم چی میگی

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق

عزیزم هر هزینه ای کنی برای وکیل همون قوه قضائیه همه رو بابد پرداخت کنه. اگر میدونین طرف مالی چیزی داره دادگاه توقیف میکنه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا صبرتون بده 

کار هیچ بنی بشری به حکیم و حاکم نیوفته ...که جز بدبختی چیزی نداره

ما هم درگیریم خواهر 

خدا به حق حضرت فاطمه گره از کارتون باز کنه

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

چقد هست پولتون

ما یه خونه ای خریدیم ک یه جوری کلاه برداری شد...کلا مشکل دار شد....حدود سه میلیارد..از وکیل ک منصرف شدیم حقیقتاااولی اونقدر خورد خورد به حساب دولت پول ریختیم ک اپناهمینطوری رو هوا هستن