2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک شوهر دارن خونه زندگی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 71 پست
عزیزم بخدا مادر بد از هزارتا دشمن بدتر خاهر من ازدواج کرد با مادرشوهرش اینا تو یه خونن بدترین رفتارا ...

اره خب متاسفانه مادر بد هم داریم ولی پدر مادر من خیلی خوب بودن آب تو دلمون تکون نمیخورد تو خونشون هعیییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین حق به جانب بودنش مقصره ها ولی یه جوری بازی راه میندازه همه چیو برعکس میکنه و منو مقصر میدونه

متاسفانه ذات بد رو نمیشه کاریش کرد

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

اره خب متاسفانه مادر بد هم داریم ولی پدر مادر من خیلی خوب بودن آب تو دلمون تکون نمیخورد تو خونشون هع ...

عزیزم وقتی همسرت ادم درستی نیس چرا باهاش موندی 

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
متاسفانه ذات بد رو نمیشه کاریش کرد

دقیقا همینطوره هیچوقت عوض نمیشه خوشبخت نیستیم خودشم میدونه دوستشم ندارم به خاطر بچه هام باهاش هستم ولی حاضر نیست طلاقم بده

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
با تمام وجود درکت میکنم بابام فوت شده همیشه یاد گذشته میفتم قلبم اتیش میگیره ی ساعت ارامش و تجربه نک ...

خدا رحمتش کنه 🖤

الآن ۶.۷ ماهه نرفتم شهرم که برم خونه پدر و مادرم اصلا دوس ندارم برم از بس برام اذیت کننده است 

مهر ماه یعنی همین دو ماه پیش شوهرم گفت بریم بعد کلی بحث و مخالفت من گفتم حالا بزار زنگ بزنم اول 

به مامانم زنگ زدم گفتم ما راه بیوفتیم الان شب میرسیم بیایم ؟ گفت نه نیا و کلی دلیل و توجیه الکی آورد 

و از بعد اون اگر میخواستم گاهی هم برم دیگه هیچوقت نمی‌رم .

از زمانی هم که ازدواج کردم هربار هر لباسی بخرم و بیبینه اون لباس هیچوقت تبریک نمیگه و خودشو با کاری مشغول می‌کنه چون سلیقش نیستن 

همش هم از خونم ایراد میگیره درش اینجوریه دیوارش اونجوریه‌ انگار اون داره توش زندگی می‌کنه 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

دقیقا همینطوره هیچوقت عوض نمیشه خوشبخت نیستیم خودشم میدونه دوستشم ندارم به خاطر بچه هام باهاش هستم و ...

فقط میتونم بگم متاسفم

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

عزیزم وقتی همسرت ادم درستی نیس چرا باهاش موندی

فک‌کنم اشتباه برداشت کردی من نگفتم شوهرم بده گفتم پدر مادرم خیلی خوبن خونشون خیلی خوب بود بهشت بودو هست 

و خونه شوهر هم مسئولیت زیاده ازین خبرا نیس ک بخوری بخوابی

یاخداااا.پس شما حق داشتی عزیزم

تازه اینو یادم رفت اضافه کنم که هیچوقت هم رختخواب درست حسابی نمی‌داد استفاده کنیم یه عالمه پتو و تشک خوب داره اصن استفاده نمیکنه 

کسی هم خونشون نمیره

همه رو سالی سه چهار بار می‌شوره و می‌زاره تو کمد دوباره 

یه پتو مال نوزادیم بود فقط اندازه پاهام بود تا ۱۶ سالگیم من اونو روم مینداختم 💀 یه سال قبل ازدواجم نمی‌دونم چی تو سر مامانم رخ داد که یه پتوی بزرگ بهم داد 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

بخدا اگر بشم میری خیابون میایی نرسیده باید ناهار درست کنی برای اعضای خانواده بروفی بپزی غر بشنوی چیه ...

ما هم همینیم 

خونه شوهر لم ندادیم میشوریمو میپزیمو میسابیمو هی تند تند جمع میکنیم.

ماه برا اهل خونه باید غذا بزاریم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

عزیزم مگ همه شکل همن؟؟؟ مامان من وقتی ک من دخترشم هزارتا بدرفتاری داره ولی مادرشوهرم ک هیچ نسبت خونی ...

منم مثل شما جای مادرمو مادرشوهرم عوض شده انگاری

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀