2777
2789
عنوان

کنکوریا منبع دوم واسه زیست چی میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 77 پست
من با منبع اول ای کیو مشکلی ندارم راحت میزنم یه چیزی میخوام متفاوت باشهنردبام دوازدهم دارم سطح بسیار ...

خوبه❤

به نظر منم آیکیو آسونه اما برای سطح دوم چیز دیگه ای رو در نظر ندارم

نردبام کلا سطح بالاس ولی چیز خوبیه اره خیلی سبز و من میزارم واسه مرور سریع

تو چه منابعی میزنی واسه هر  درس

من واسه شیمی و فیزیک دهم و یازدهم فقط موج ازمون میزنم چون حس میکنم با تعداد تست کم و سوالات سطح بالا مطالب خوبیو پوشش میده 

کتابایی مثل نشرالگو و میکرو رو پارسال زدم تعداد تست زیاده و بسیار وقت گیره من پارسال وقتمو صرف اینا کردم کتابای موج ازمونو تو دوران جمعبندی زدم ولی وقتی دیدم سطحش خوبه پشیمون شدم گفتم کاش زودتر از اینا موج ازمونو میزدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بقیه درساشم سال پیش زدم ساده اس چرا نرسی ؟ با روزی ۲۰۰ تست میرسی

میشه یکم در مورد نحوه برنامه ریزیت بگی؟بر چه اساسی برنامه ریزی میکنی 

این ازمونارو با چه برنامه ای میزنی

تو چه منابعی میزنی واسه هر درسمن واسه شیمی و فیزیک دهم و یازدهم فقط موج ازمون میزنم چون حس میکنم با ...

من فیزیکم متوسطه 

بعد میکرو میزنم حس میکنم خیلی ساده برام واقعا سادس

فیزیک موج آزمون خوبه ؟

من یه بانک تست میزنم گلچین ازمون های ازمایشیه ماز قلمچی زیستاز گزینه دو و خیلی

اسمش بینگ بنگ زیسته از تلگرام خریدم

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
من فیزیکم متوسطه بعد میکرو میزنم حس میکنم خیلی ساده برام واقعا سادسفیزیک موج آزمون خوبه ؟

فیزیک نشر الگو خیلی خوبه من واسه دوازدهم هم نشر الگو میزنم هم موج ازمون

ولی واسه دهم و یازدهم چون قبلا نشرالگو زدم امسال فقط موج ازمون میزنم