2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک شوهر دارن خونه زندگی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 72 پست

منم مثل تو اذیت بودم مجردی.  واقعا سخته و آدم تا یه سنی میتونه خونه پدر باشه ، بعدش دلت استقلال میخواد.  الان که متاهلم خیلی راضیم و اصلا دوس ندارم برگردم مجردی.   عجله نداشته باش واسه تو هم میگذره و متاهل میشی. من خودم ۲۸ سالگی ازدواج کردم.  فقط این مهمه که انتخاب آگاهانه و عاقلانه ای داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا اگر بشم میری خیابون میایی نرسیده باید ناهار درست کنی برای اعضای خانواده بروفی بپزی غر بشنوی چیه ...

خب فک‌کردی خونه شوهر غذا نمیخورن؟

خونه خودتم ک باشی باید غذا بپزی ظرف بشوری جارو بکشی و خیلی کارای دیگ و وقتی هم بچه داشت باشی کارات ده برابر میش 

مگه خونه شوهر کلفت قراره واست بگیرن اونجا هزار تا دغدغه و مسولیت به مسولیت هات اضافه میشهاین بشور بپ ...

عزیزم مگ همه شکل همن؟؟؟ مامان من وقتی ک من دخترشم هزارتا بدرفتاری داره ولی مادرشوهرم ک هیچ نسبت خونی نداره انقدر هوامو داره یکبارم بهم بی احترامی نکرده دلم و نشکسته انقدر ازدواج و بد جلوه ندین مادر داریم از شمر بدتر خداروشکر انگار شما تجربه نکردین

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
فک نکن شوهر گیر نمیده یا حرف بارت نمیکنه.شوهر خوبم کمه.جالبیش اینکه من مردم و این حرفا رو میزنم

واقعا شوهر خوب کمه راست میگین منکه نه شانس خونه پدری داشتم نه شانس الان با شوهرم که یه آدم خودخواه و حق به جانبه باید سرمو بکوبم به دیوار 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

من  اگه یه موقعی سر گشنه هم رو بالش بزارم بخوابم بازم شکر میکنم که ازدواج کردم 

مامانم به شدت بد اخلاق و غرغروعه‌ و قانونای الکی تو خونه وضع کرده 

بابام همه چیز تو خونه فراهم می‌کرد بهترینها رو

ولی مامانم انگار آشپزی براش عذاب الهی بود همیشه سر غذا درست کردن دعوا میکرد غذای درست حسابی درست نمی‌کرد اصن 

نمی‌ذاشت خودمونم چیزی درست کنیم بخوریم اگه یه تخم مرغ درست میکردیم می‌رفت همه جا رو می‌شست می‌گفت خونه رو چرب کردین 

شهرمون سردسیر و برفیه مامانم همیشه بخاریا رو می‌ذاشت رو شمع و  همه درا رو باز میذاشت‌ همیشه کل پاییز زمستون مریض بودم 

خونه هم همیشه بی روح و شلخته

بعد اگه بابام ظرفی چیزی می‌شست و خونه رو جارو میزد مامانم باهاش دعوا میکرد از اونور خودش تمیز نمی‌کرد می‌ذاشت جمعه به جمعه که کل ظرفای کابینتا کثیف شدن

هیچوقت نذاشت با سلیقه خودم لباس بخرم هیچوقت نذاشت آرایش کنم یا تولد بگیرم دوستانم دعوت کنم یا خیلی کارای نرمال دیگه 

آرزوی خیلی چیزا رو به دلم گذاشت . همیشه مسئولیت داداشای کوچیکم با من بود کلاس میرفتم با خودم میبردمشون بازار میرفتم کتابخونه میرفتم هرجا میرفتم اون دوتا بچه باهام بودن . تو خونه هم همش من مراقبشون بودم

سالها هم درد دلاشو و غرغراشو به من می‌گفت و روحمو داغون کرد 

خستم از والد بودن اجباری . 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

خب فک‌کردی خونه شوهر غذا نمیخورن؟خونه خودتم ک باشی باید غذا بپزی ظرف بشوری جارو بکشی و خیلی کارای دی ...

غذا میخورن ولی وقتی خانم خونه ی خودتی کسی بالا سرت نیس ک ایراد بگیره مدام این و بپز اونو نپز این ظرف و بشور.. ولی خونه ی مامانم یه غذا میپختم مامانم بالا سرم انقدر روغن بریز انقد فلان بریز اینجارو نریز بهم.. 

واقعا شوهر خوب کمه راست میگین منکه نه شانس خونه پدری داشتم نه شانس الان با شوهرم که یه آدم خودخواه و ...

ایشالا که همسرت به خودش میاد

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

غذا میخورن ولی وقتی خانم خونه ی خودتی کسی بالا سرت نیس ک ایراد بگیره مدام این و بپز اونو نپز این ظرف ...

ولی شوهر هزار مدل نازو ادا داره برا غذا 

بعضی بیشتر بعضی کمتر حالا شوهر منک خیلی ایرادگیر نیس یا میگ روغنش زیاده با میگ چرا برنجت این مدلی شده یا میگ چرا این نون خمیره و خیلی چیزای دیگ

من اگه یه موقعی سر گشنه هم رو بالش بزارم بخوابم بازم شکر میکنم که ازدواج کردم مامانم به شدت بد اخلا ...

با تمام وجود درکت میکنم بابام فوت شده همیشه یاد گذشته میفتم قلبم اتیش میگیره ی ساعت ارامش و تجربه نکرد بعضیا نفسشون از جای گرم در میاد

ولی شوهر هزار مدل نازو ادا داره برا غذا بعضی بیشتر بعضی کمتر حالا شوهر منک خیلی ایرادگیر نیس یا میگ ...

عزیزم بخدا مادر بد از هزارتا دشمن بدتر خاهر من ازدواج کرد با مادرشوهرش اینا تو یه خونن بدترین رفتارا رو باهاش دارن بازم حاضر اونجا بپوسه ولی قهر نیاد 

یازده ساله که به خودش نیومده چشمم آب نمیخوره فقط امیدوارم یه روزی راضی بشه از هم جدا بشیم چون اصلا خ ...

میشه دلیل اصلی اختلافاتتون رو بگید؟

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟