2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک شوهر دارن خونه زندگی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 71 پست
به همه مجردی خوش میگذره خودمم ازین دسته بودم

خوشبحالتون

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

خب شما مجردیت اینجوریه من خونه پدر پادشاهی میکردم 😂

بااینکه الان خداروشکر همسرمم عالیه ولی بازم گهگاه دلم خونه پدریو میخواد.میدونی زندگی مشترک مسئولیت داره مخصوصا وقتی بچه دارمیشی.شیرینه ها ولی خب دردسرای خودشونم داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه شوهر خوب خیلی شرطه، من ازدواج اولم همش حسرت خونه پدرم نق های مادرمو. داشتم، الان شوهرم دومم هستم اصلا یاد پدرمادرم نمیوفتم، حتی فقط واسه ی شام یا ناهار هفته ای ب زور میرم

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
خب شما مجردیت اینجوریه من خونه پدر پادشاهی میکردم 😂بااینکه الان خداروشکر همسرمم عالیه ولی بازم گهگا ...

خداروشکر از مجردیت راضی بودی  

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
با اینکه بعد ازدواج سختی هات زیادتر میشه ولی درسته حرفات کاملا قبول دارم.من راهم دوره چند روز اونجا ...

خیلی  خسته شدم از مجردی 

ببخشید نمیگذره اشتباه تایپی بود

خاهش میکنم عزیزم

بلع ب همه خوش نمیگذرع درکل ک جفتش مزایای و نغایب خاص خودشو  داره

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
بخدا اگر بشم میری خیابون میایی نرسیده باید ناهار درست کنی برای اعضای خانواده بروفی بپزی غر بشنوی چیه ...

مگه خونه شوهر کلفت قراره واست بگیرن 

اونجا هزار تا دغدغه و مسولیت به مسولیت هات اضافه میشه

این بشور بپز بساب اونجام هس

در،کنارش مسولیت بچه 

دغدغه قسط و اجاره خونه

غر زدنای شوهر رو بهش اضافه کن

اینکه واسه هر کاری که میخوای بکنی باید جواب پس بدی

یه آقا بالاسر کا واست بکن نکن راه بندازه 

تازه قوم شوهر که جای خود داره

حوصله ی غر زدنای مانانتو نداری پس خودتو حاظر کن واسه تیکه اندختنای مادر شوهر ...جاری ....خواهر شوهر

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

فک نکن شوهر گیر نمیده یا حرف بارت نمیکنه.شوهر خوبم کمه.

جالبیش اینکه من مردم و این حرفا رو میزنم

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟