2777
2789
عنوان

حالا که مرده باز هم دست از سرم برنمی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4793 بازدید | 215 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقشه داره عذاب میببنه نبخشش تا قیامت زجر بکشه

اگه این ادم دوباره زنده بشه بازم میشه همون ادم ستمگر .اینا رو نباید بخشید ،چون درونشون سیاهه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
ده سال تمام زجرم داد خونه پدر و جهنم کرد زود و بد ازدواج کردم

اگر نبخشیش چی میشه جبران میشه درست میشه؟ اگر تو هم رحم نکنی انسانیت نکنی بزرگی نکنی پس فرق آدم خوب و بد چیه ؟ دارم قسم میخورم زندگیت زیر و رو میشه اگر ببخشی چون خودم تجربه دارم

نمیدونم چقدشو واقعیت گفتی، ولی اگ یکی انقد بهت بدی کرده و تو نمازبراش خوندیخیلی دلت بزرگه

کل ش واقعیت ه 

اره براش نماز خوندم ولی ننی تونم ببخشمش 

مم می تونستم خوب ازدواج کنم کار کنم اون نذاشت بازم ول کن نبود 

اگر نبخشیش چی میشه جبران میشه درست میشه؟ اگر تو هم رحم نکنی انسانیت نکنی بزرگی نکنی پس فرق آدم خوب و ...

من ده سال طلسم بودم شب ها تپش قلب می گرفتم اذیت میشدم تو خواب دعوا تو خونمون یهویی بود شوهرم سرد کرد 

بخشیدنش سخته 

کل ش واقعیت ه اره براش نماز خوندم ولی ننی تونم ببخشمش مم می تونستم خوب ازدواج کنم کار کنم اون نذاشت ...

حق داری ،هرچی بگی حق داری

منم نمیتونم همچین ادمی رو ببخشم 

الهی بابخشش تو ،از تو بکشه بیرون ولی همچنان تو عذاب بمونه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....