2777
2789
عنوان

حالا که مرده باز هم دست از سرم برنمی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4811 بازدید | 215 پست
همش میکم اگ اون دنیایی نباشه چی💔

شک نکن به هیچ وجه شک نکن که هست و وجود داره ...

خدا خیلی عادل 

به همون اندازه که رحمان و رحیم به همون اندازه هم جبار ....

ذره ای از دید خدا پنهان نمیمونه ....

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند نفر همینجوری نابودم کردن یعنی نابود.یکیشون مرد ولی بقیشون زنده ان .یعنی میشه منم خواب ببینم بعد مرگ داره زجر می‌کشه التماسم می‌کنه.

یادم میاد با قلدری همیشه می‌گفت حالا ببین اگه زندگیتو خراب نکردم اگه کاری نکردم زندگیت بپاچه.من فلانی ام 

دقیقا همونکارارو کرد فقط منتظرم خدای بزرگ فقط منتظرم 

کاش ادما قبل مرگ مهربونی پیشه کنن

وآقا کاش اما هرچی نگاه میکنم متاسفانه به قول حضرت علی تعجب می‌کنم از آدمهایی که هرروز مرگ رو دارن میبینن اما درس عبرت براشون نمیشه

یه عده کلا فکر میکنن مرگ برای همسایه هست دلم خیلی گرفته

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
چندتا نکته عرض میکنم خدمتتون اول اینکه شما مجبور نیستید ببخشیدش چون دست دل هست زورکی بخشیدن نداریم ن ...

اصلا زحمتی نداشتیم براش 

من بچه بودم غذا نمی پخت صبحانه نمی داد اذیت می کرد کتک میزد 

اسی اگه میتونی ببخشش

بگو خدایا من بنده ات رو میبخشم فقط بخاطر تو 

بخواه تا تو زندگیت نور و روشنایی بیاد و خوشبخت بشی 

نمیدونم اینطور میشه یا نه 

ولی میتونی از کسی که عالمه بپرسی

شاید حدیثی داشته باشیم 

من همینطوری گفتم

به این فکر کن من شنیدم ببخش تا بخشیده بشی

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
چرا دارم به خواب اونا هم می رفت اونا بخشیدنش ولی من نمی تونم اونا متاهل بودن ولی منو زجر میداد

میدونی، تا زمانی که یه زخم برامون تازه هست و زجرمون میده نمیتونیم ببخشیم

مثل تو گوشی معلم سوم دبستان که تا سال ها نبخشیدیم و الان که بزرگ‌ شدیم دلمون آروم شده میگیم ولش کن 

امیدوارم ازین به بعد زندگیت اینقد شیرین و گل و بلبل بشه که اصلا اون روزا و اون دردا رو فراموش کنی

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟

ميدونم بخشيدنش سخته

ولي پيامبر يه حديث داره ميفرماين به اهل زمين رحم كنيد تا اهل آسمان به شما رحم كنن

شايد قسمت بود من اين حديث رو امروز ببينم كه بيام اتفاقي توي تاپيك شما بگم

وآقا کاش اما هرچی نگاه میکنم متاسفانه به قول حضرت علی تعجب می‌کنم از آدمهایی که هرروز مرگ رو دارن می ...

این ادم امپراطوری ساخته بود برای خودش جوری پدرمو ترسونده بود که نزدیک بچه هاش نمیومد 

من و کتک میزد تهمت میزد بهم 

اسی اگه میتونی ببخششبگو خدایا من بنده ات رو میبخشم فقط بخاطر تو بخواه تا تو زندگیت نور و روشنایی بیا ...

من چند ماه پیش سر همین لجن رفتم دفتر یه عالم اونم گفت عذاب برزخی تهمت زدن ه 

سعی کن ببخشیش 

مشخصه از بابت اذییت و آزار هایی که بهت رسونده خیلی داره اذییت میشه اون دنیایی

خدا خودش مارو نجات بده 

چه راحت تهمت می‌زنیم 

چه راحت دروغ میگیم 

چه راحت دل همو می‌شکنیم 

چه راحت غیبت میکنیم 

چه راحت زیر آب همو می‌زنیم 

از چیزی نمی‌ترسیم راحت گناه میکنیم یادمون رفته اون دنیا قسمت همه میشه نه فقط مرغ همسایه 

چه راحت آرامش زندگی یه نفرو ازش میگیریم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛