2777
2789

دو ساعت وقت گذاشتم مواد و همه چیز تتو کارم بعد گفت کارت ندادم شماره کارتتو بفرست برات میزنم قبلا ام اومده بود با بچش بود گفت تا چند دقیقه دیگه میزنم مجبور شدم اعتماد کنم وای خدا الان درصد سالنم باید بدم. 

خدا لعنت کنه همچین ادمایی رو. 😭😭😭

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

شاید تو گوشیش باشه عکس گرفته باشه از شماره 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید تو گوشیش باشه عکس گرفته باشه از شماره

پیام کردم براش ولی جوابمو نمیده خدا خیلی اعصابم خورده خستگی تو تنم موند. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
پیام کردم براش ولی جوابمو نمیده خدا خیلی اعصابم خورده خستگی تو تنم موند.

میده نترس 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
حالا شاید بزنه تا فردا

پس چرا گذاشته رو اشغالی زنگ میزنم اشغال میکنه جواب پیام هم نمیده. 

میده نترس

از کجا میدونی؟ الکی هم گفت یه نوبت بهم بده برا یه کار دیگه حتما میام نوبت هم گرفت اصلا فکر نمیکردم بره و نده. دارم دیوونه میشم همشضرر بود تازه درصدم باید بدم. 

با شماره ی دیگه زنگ بزن هزار بار

زدم میتزسم تک به تک همه رو ببلتک کنه خدااااا چه غلطی کردم وقتیم همون موقع میگم پولمو بدین میگن چقدر کارت زشته ادمو قبول نداری همون وقت میخوای. 

بگو از دوربین عکس و فیلمت بر میدارم پخش میکنم تو اینستا مینویسم پول ندادی فرار کردی

😭

از کجا میدونی؟ الکی هم گفت یه نوبت بهم بده برا یه کار دیگه حتما میام نوبت هم گرفت اصلا فکر نمیکردم ب ...

خب کی بوده انجام داده؟شاید وقت نکرده تا اخرشب‌میزنه 

خب کی بوده انجام داده؟شاید وقت نکرده تا اخرشب‌میزنه

گفت تا ده دقیقه دیگه شوهرم میزکه دلان دو ساعت شده 

منو دوستم باهم سالن داشتیم مشتریه کارش تموم شد هزینه بالا بود برای ۷ سال پیش اخر گفت پول همرام نیست بر بیارم شریکم بچشو که ۵ سالش بود نگه داشته بود که بره پول بیاره من دیدم داره گریه میکنه ترسیده گفتم این چه کاریه پولو بیار من ضمانت میکنم حرومی رفت دیگه نیومد سهم خودم که هیچ پول شریکمم دادم