2777
2789
عنوان

من دوسال منتظر بودم پاگشا

764 بازدید | 96 پست

بگیرن مادر همسرم اخرم نگرفتن‌.ما همینجوری رفتیم دیگه ی بار

الان من بخام برم خونم برای چی پاشن بیان؟؟؟؟نمیخام بیان.اانقدر تفاوت و تبعیض قائل شدن بین بچها و عروساش منم دلم نمیخاد پا بذارن خونم.حالا همسرم میگه ن باید بیاد از اول خونه زندگی برکت میگیره.این برکتی ک با اینا بیاد میخام نیاد هر چی میبینمش یاد بهترین لحظه های زندگیم ک تلخ کردن میفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بزار بیان باور کن یه دعوایی با همسرت درست میشه همیشه بکوبه تو سرت،حوصله داری یه دعوت دیگه بزار بیان بخورن و برن

بعدش همسرت می‌خواد هزار بار تلافی کار نکرده رو سر خانوادت در بیاره

حالا یکبار دعوت کن و دیگه نه تا دعوت کنهاصلا تا حالا بعد عقد دعوت نکرده پاگشا کنه یا خودتون رو دعوت ...

شش سال شاید پنج بار رفته باشم عید و عیادت بیماری و...ی بار گفت شام بیایید اونم ساندویچ سوسیس داد

جاری منم منو پاگشا نکرد🙂البته من سال ۹۰ ازدواج کردم ولی هیچوقت یادم نمیره ان شاءالله برادر شوهرکوچیکم ازدواج کنه بهترین مهمونی رو میدم به لطف خدا

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
خونه پسرشون نیان؟!شما حق داری ناراحت باشی ولی نمیشه که نیان بزار بیان خونه تو که نمیخورن؛ میرن

کل این شش ساله کجا بودن ک الان پاشن بیان دقیقا نمیخام بیان.پول ناهار و شامی ک پسرشون خونشون میخورد میگرفتن پول حمامی ک میرفت

خونه پسرشون نیان؟!شما حق داری ناراحت باشی ولی نمیشه که نیان بزار بیان خونه تو که نمیخورن؛ میرن

ما همون معدود دفعه هایی ک رفتیم هم هنوز از خونه بیزون نیومده پول شیرینی و میوه رو باید میزد براشون واقعا کجا پاشن بیان