2777
2789
عنوان

من دوسال منتظر بودم پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 96 پست
میدونم چی میگی خواهر خودم۲۰ ساله با یه آدم مریض جنسی ازدواج کرده دکترا داره خواهرم کل حقوقشون میگ ...

خدا کمکش کنه من ک فکر میکنم کلا بچه دار نخاهم شد هیچ وقت انقدر دلگرم ب این زندگی نیستم ک ی بچه هم بیارم از این ادم

این ادم ب حدی خودخواه ک حرف بزنی راجب مسائل اصلا نمیشینه ک گوش بده میگه برا روحیم خوب نیس حالم بد می ...

نمیشه ولش کنی 

به خدا اولش سخته 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کمکش کنه من ک فکر میکنم کلا بچه دار نخاهم شد هیچ وقت انقدر دلگرم ب این زندگی نیستم ک ی بچه هم بی ...

کار درستی میکنی

نمیشه ولش کنی به خدا اولش سخته

بخدا ک حرفی ندارم تموم شه از این بالشتی ک هر شب خیس موقع خواب خجالت میکشم دیگه ولی هیچ جوره راه نمیاد ک تموم شه میگه پس نمیدم هیچ کدوم اموالتو میخای بری مهریتو ببخش برو و گرنه اذیتت میکنم زن میگیرم جلو چشمت من دیگه طاقت این اسیب هارو ندارم باهاشم همکارم نمبخام جلو این همه دوست و همکلاسی و همکار شخصیتم نابود بشه

دعا میکنم برات به حق این ایام 

خدا بهترین راهو پیش پات بذاره 

الهی همیشه خوشبخت و خوشحال باشی

بخدا ک حرفی ندارم تموم شه از این بالشتی ک هر شب خیس موقع خواب خجالت میکشم دیگه ولی هیچ جوره راه نمیا ...

اشکال نداره 

شاید باهاش رفتی زندگی کردی 

کمی از بار مشکلاتت کم شد 

بیشترش هم واسه طولانی شدن عقدتونه

الهی خوشبخت بشی