2777
2789
عنوان

من دوسال منتظر بودم پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 96 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی میخوای مخ شو بزنی همش رو این حودساخته بودنش مانور بده

فقط خدا میدونه ک چقدر تحمل زندگی برام سخته ک چقدر تحمل ادمایی اینجوری سخته.اصلا دیگه تمایلی ب زدن مخش ندارم بخاد بیشتر از این تحت فشارم بذاره رها میکنم خودشو زندگیشو

ولی میخوای مخ شو بزنی همش رو این حودساخته بودنش مانور بده

شش سال تموم برا بقیه بچها و عروساش سفره انداختن ولی ب این نگفتن ی وعده دست زنتو بگیر شماهم بیایید.برای دیذن اون بچهاشون رفتن شهرای دیگه ولی سر دو ساعت یلدایی من اشک منو در اوردن اخر نیومدن

فقط خدا میدونه ک چقدر تحمل زندگی برام سخته ک چقدر تحمل ادمایی اینجوری سخته.اصلا دیگه تمایلی ب زدن مخ ...

عزیزم🥲

میددنی اون شاید برو خودش نیاره 

ولی قطعا هرمامان بابا خوب ببینه دلش میگیره

عزیزم🥲میددنی اون شاید برو خودش نیاره ولی قطعا هرمامان بابا خوب ببینه دلش میگیره

منم قشنگ یاداوریش میکنم بیشتر دلش بگیره ک چ ها کردن با من.دیگه مادر پدرم از اینکه من غصه نخورم سرپوش میذاشتن رو ماجراها وظایف خانواده دامادو انجام میدادن میگفتن داماد کرده

دوسش نداری دیگه؟

خدا میدونه چ راه طولانیو ده سال پابپاش اومذم از شروع دوستی .خاطرمه دو سال خونه پدرشو ساخت ب من گفت صبر کن میخام اومدن خانوادت خونمون مهمونی کرفتیم خونمون خوب باشه.حالا تو اون خونه خانواده تنها عروسی ک دعوت نشد و پاگشا نشد من بودم برای بقیه ولی خوب شد.

شش سال تموم برا بقیه بچها و عروساش سفره انداختن ولی ب این نگفتن ی وعده دست زنتو بگیر شماهم بیایید.بر ...

حق داری ناراحت باشی با این جور آدما برخورد داشتم ادمو دیونه می‌کنن فقط باید مقابلشون بیخیال باشی 

حق داری ناراحت باشی با این جور آدما برخورد داشتم ادمو دیونه می‌کنن فقط باید مقابلشون بیخیال باشی

بیخیال باشم ولی حق پا گذاشتن تو خونه ای ک من دارم برا خریدش پول و حقوقمو میدم ندارن شش سال یکبار نگفتن چ میکنید شما

خدا میدونه چ راه طولانیو ده سال پابپاش اومذم از شروع دوستی .خاطرمه دو سال خونه پدرشو ساخت ب من گفت ص ...

وای دختر تاپیک وام هاشو خوندم

اون قسط،برمیداره تو پرداخت میکنی اخرم ب نام خودش میکنه

این رسما کلاش ه

وای دختر تاپیک وام هاشو خوندماون قسط،برمیداره تو پرداخت میکنی اخرم ب نام خودش میکنهاین رسما کلاش ه

این ی هزارم از ماجراهایی ک با خودش دارم خانوادش ک بماند جدا.الان خونه رو نگرفته میگه مادرم بیاد اول برکت بگیره

بیخیال باشم ولی حق پا گذاشتن تو خونه ای ک من دارم برا خریدش پول و حقوقمو میدم ندارن شش سال یکبار نگف ...

عجب مادری البته که دیدم اینجور آدم ولی بازم عجیبه برام 

کاملا حق داری حواست باشه پول خونه رو میدی به نامت هم بزنه