سه ماهی هست که ازدواج کردیم از همون اول اختلاف ها ی اخلاقی داشتیم کلا اون خیلی مذهبی هست چادر دوست داره اما من نه بعد بخدا قسم لباس هام گشاده اصلا یکمم از جلو موهام در میاد با اینکه فقط هفده سالمه دیشب حمله عصبی گرفتم افتضاح من خیلی حساسم تحمل دعوا ندارم اصلا دیشب کل بدنم میلرزید فقط جیغ میزدم و گریه میکردم حالم خیلی بد بود بم میگه حجاب کن مانتو بلند بپوش من مانتوم کوتاه پایین تر باسن اما گشاده تازه با شلوار بگ میپوشم دیونم کرده سر چیز های علکی حرصم رو در میاره خواستم به پدرم زنک بزنم سرم داد میزنه خواست گوشیم رو بشکونه دلم میخواد بمیرم من فقط هفده سالمه خدا میدونه دیشب چه حالی بودم
چیزای ک راجبش گفت مثلا حجاب برای ناموسش غیرت داره بعد اینا هنوز اوایل زندگی هستن گلم آقا حتی اج ...
مگه غیرت به مانتوی بلند و چادر؟غیرت اینه نزاری آب توی دل خانمت تکون بخوره اونم تازه عروس این مرد اگه غیرت داره خانمش رو بخاطر ی وجب بلندی یا کوتاهی مانتو تحت فشار نمیزاره
چی میگی خانم می فهمی من چی میکشم اصلا یه عده میان یه جور حرف میزنن انگار مرد رو باید گزاشت رو سر حلو ...
عزیزم عصبی نباش گلم حال روزت درک میکنم انشالله خدا همه رو عاقبت بخیر کنه
ترجیځ میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مگه غیرت به مانتوی بلند و چادر؟غیرت اینه نزاری آب توی دل خانمت تکون بخوره اونم تازه عروس این مرد اگه ...
برا من غیرت هم حجابه هم رفتار خوب تعهد ووو.....
ترجیځ میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
دعوای توی خونه رو هرگز بیرون نبر . به حسن و حسین زنگ نزن . بزرگ شو بشین باهاش حرف بزن لجبازی نکن یه مدت باهاش راه بیا بعد یواش یواش خوسته های خودتو در غالب احترام بهش بگو
چرا همه به اسی میگید مگه روز اول نمیدونستی همسرت مذهبیه یا سخت گیر خب همین شرایط برای همسرش هم هست اون اسی رو با همین پوشش انتخاب کرده پس حق نداره مجبورش کنه
به همه گفتم به همشون گفتم که ما اختلاف سنی داریم نمیشه اما میگفتن خوبه نه چیزی نیست هیچکس نفهمید همه خر بودن همه من رو بدبخت کردن نزاشتن دخترونکی کنم که الان حتی یه مانتو با سلیقه ی خودم هم نمیتونم بپوشم
به همه گفتم به همشون گفتم که ما اختلاف سنی داریم نمیشه اما میگفتن خوبه نه چیزی نیست هیچکس نفهمید همه ...
ای خدا🥺کاریه که شده عزیزم اگه میدونی دوسش داری واسه زندگیت تلاش کن که تغیرش بدی اگرم دوسش نداری طلاق بگیری بهتره برات من همه این مشکلات تورو داشتم چون عاشقش بودم واسه زندگیم جنگیدم بلخره بعد از سال ها تونستم تغیرش بدم ولی اگه عشق وجود نداشته باشه هیچی عوض نمیشه