2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 45 پست

خب اون هم قبل ازدواج همینطوری دیدت و پسندید دیگ این کارا چیه دیگ 

توام که میدونستی مذهبیه 

اگ دوسش داری بشینین حرف بزنین حل کنین 

اما بگم کوتاه نیا داد و بیداد هم نکن وقتی میگه اینکارو کن بحث عوض کن یه شوخی بپرون کم کم از سرش بپره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی میگیم ازدواج توی سن کم بده بعد یه عده یقه میدرن که نهههههههههههه چرا میگین بده واسه همینه یه مو ...

نمیتونم اعصابم خیلی ضعیفه خودش گفت ببخشید اما من نمیتونم دیگه نمیکشم تحمل ندارم بخدا ندارم 

از الان بگی چشم و چیزی ک دلت میخواد و نکنی تا اخر اونم زبونش دراز میشه بعد یهو بخوای برگردی به خود قبلت باز جنگ و دعواتون شروع میشه حتی بدتر از همین الان هرجور دوس داری باش بالاخره خسته میشه کوتاه میاد اگ تو کوتاه بیای تا اخر سر خورده میشی بعد ک سنت بره بالاتر میفهمی 

وا ب خرفش گوش کن خواهر شوهرته بنظرم مرد خوبی ک هاشا نمیکنه مثلا خواستی ب بابات زنگ بزنی اجاز ...

شما از کجا فهمیدی مرد خوبیه؟؟ اینکه خانمش رو مجبور میکنه به داشتن حجاب یعنی خوب بودن؟اینکه اونقدر به همسرش فشار آورده که حمله عصبی بهش دست داده نشونه خوب بودن؟عجب 

من شوهرم مذهبی نبود خیلی شکاک و گیر بود دیگ بعد ده سال قلقشو میدونم از اول هم کوتاه نیومدم و الان خوشحالم ک نترسیدم و کوتاه نیومدم فقط پشیمونم ک چرا از اول با سیاست پیش نرفتم

نمیتونم اعصابم خیلی ضعیفه خودش گفت ببخشید اما من نمیتونم دیگه نمیکشم تحمل ندارم بخدا ندارم

دیگه انتخاب خودته. با بچه بازی شروع کردی با بچه بازی تمومش نکن . شوهرت چند سالشه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سنتی بود من چیزی حالیم نبود بعد عقد متوجه شدم چه غلطی کردم خودم رو به درو دیوار کوبیدم نمیخوامش اما ...

بمیرم برات عزیز دلم🫂 منم زود ازدواج کردم خیلی مشکلات داشتم تو زندگیم تازه الان بعد ده سال رنگ خوشبختی رو دیدم  باید صبر عیوب داشته باشی منکه پیر شدم 

وا ب خرفش گوش کن خواهر شوهرته بنظرم مرد خوبی ک هاشا نمیکنه مثلا خواستی ب بابات زنگ بزنی اجاز ...

چی میگی خانم می فهمی من چی میکشم اصلا یه عده میان یه جور حرف میزنن انگار مرد رو باید گزاشت رو سر حلوا حلوا کرد چرا باید وقتی من اذیتم من عذاب میکشم به حرف اون کوش بدم منم آدمم هنوز به پدرم نگفتم اما اگه بگم مطمئنم نمیزاره بمونم دیگه 

خب وقتی میدونستی که اعتقادش اینه باید بهش احترام بذاری و حجاب کنی یا باید با مهربونی باهاش صحبت کنی و بگی که دوست داری اینجوری لباس بپوشی اولشه مدارا کن خودش بعدا حرفت قبول میکنه الان این سر کوبیدن به دیوار چیه؟یهو خونریزی کنی چیکار میکنی؟اقتضای سنته البته ولی بدون اینجوری بخوای به هر چی حساسیت نشون بدی و گریه کنی بدنت ضعیف میشه و خدای نکرده بیمار میشی صورتت زود چروک میشه و خدای نکرده بیشتر از سنت نشون میدی منم مثل تو حساس بودم به هر چیزی ناراحت میشدم الان بیمارشدم فقط بدون هیچی از سلامتی مهمتر نیست

شما از کجا فهمیدی مرد خوبیه؟؟ اینکه خانمش رو مجبور میکنه به داشتن حجاب یعنی خوب بودن؟اینکه اونقدر به ...

چیزای ک راجبش گفت   مثلا حجاب 

برای ناموسش غیرت داره  بعد اینا هنوز اوایل زندگی هستن گلم  آقا حتی اجازه نداده ک زنگ بزنه ب باباش   بنظرم خیلی خوبه چنین خصوصیاتی 

میدونی  من گذشتع تلخی داشتم  اینقدر فشار روحی ب من وارد میشد   مقابل یک مرد عصبی و پرخاشگر بودم 

کسی از زندگی کسی خبر نداره  این خانوم تعریف کرد دیدگاه من ب آقاش اینجور در اومد 😔

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
خواهر خوب و عزیزمتک تک متن هات و خوندم و انگار برگشتم به پونزده سال پیش خودم آنقدر کم سن بودم که وقت ...

بخدا جوری عصبی بودم نفسم بالا نمیومد ماهیچه های پاک منقبض شدن حتی نمی‌تونستم راه برم من سنم خیلی کمه بخدا حقم نیست بخدا حقم نیست الان این چیزا رو تجربه میکنم