2777
2789
عنوان

توهین به کاربرها

600 بازدید | 81 پست

سلام دوستان ،تازگی خیلی زیاد می بینم که کاربری برای کاربر دیگه تاپیک میزنه و اونجا تا میتونه توهین و فحش و حرف های خیلی تلخ میزنه که واقعا آدم حیرون می مونه ،من خیلی ناراحت می شم و همیشه با خودم میگم چطور به خودمون اجازه میدیم اینطور بی ملاحظه کسایی که واقعی هستن ولی در دنیای مجازی دلشون بشکنیم .

ممکنه فردایی نباشه مهربون باشیم دوستان 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا هم‌ اینقدر زیرپوستی کرم‌ میریزن‌ که طرف مقابل و عصبانی میکنند اونم واستون تاپیک میزنه 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اگه همه کاربرا مثل تو بودنااااا🥲😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

یه مسئله که سوء تفاهم ایجاد میکنه تفاوت نسل هاست😐

طرف گاهی اوقات نمیدونه بعضی کلمات توی ادبیات یه نسلی عادی هست و اونو اهانت تلقی میکنه🤨

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
همیشه مثل من با ادب و با وقار و با شخصیت و با متانت باشید.

😃😃

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫