2777
2789
عنوان

طلاق عقد رسمی مهریه

444 بازدید | 57 پست

سلام 

من چند ماه عقد کردم ولی رسمی نشدیم... یعنی ثبت ازدواج نکردیم ..گفتیم بعداً میریم...

فقط یک نفر اومد عقدمون کرد تموم.

الان اگر خدای نکرده پا به طلاق بکشه مهریه تعلق می‌گیره؟

چون سر یک کلمه که خواهرش بهم توهین‌کرد و منم گفتم چرا توهین میکنی‌؟ نامزدم گقت‌نمیخوامت پس .و ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطور ثبت نکردین ... فردا اگه زد زیر همه چی ول کرد رفت چی

نمی‌دونم الان ۵ ماه میگذره

میگم ثبت بشیم و ..میگه که نه 

وقت ندارم و فلان 

الان می‌تونه بره زیر همه چی بزنه ؟

ثبت نیستم دادگاهی میشه؟

ثبت نشده نخیر مثل صیغه میشه. شاهد داشتی محضر رفتی؟

آره شاهد دارم 

ی کاغذ هم دارم که امضا خودش شاهد و ..

همه چی روی اون نوشته شده است 

مهمونی ام گرفتیم همه فامیل ها بزرگ ها همه بودند ..

نه سند رسمی قانونی وجود نداره مگر اینکه دستخط رسمی هر دو و امضا باشه و میزان مهریه  و نوع عقد در اون نوشته شده باشه البته از هر دو خانواده شاهد هم باشه که پای اون نوشته رو امضا کرده باشن. اون موقع باید وارد روند دادگاه بشید

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
نمی‌دونم الان ۵ ماه میگذرهمیگم ثبت بشیم و ..میگه که نه وقت ندارم و فلان الان می‌تونه بره زیر همه چی ...

همین الآنم گردن نمیگیره که نمیزاره ثبت شه

و الا کار یه‌ ساعتها ثبت ازدواج

ما تو خونه جشن عقد گرفتیم عاقد اومد خطبه رو خوند تو خونه چون بعد از ظهر بود و روز بعدش هم جمعه پس فردای روز عقد اول صبح رفتیم محضر ازدواجمونو ثبت کردیم 

چطور پدر و مادرت چیزی به این داماد لاابالی نگفتن عجیبه

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

ثبت هم بشی رابطه نداشته باشین و زیر یه سقف زندگی نکنید مهریه بهت تعلق نمیکیره

رابطه نداشته باشه نصف مهریه بهش تعلق میگیره

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

نه سند رسمی قانونی وجود نداره مگر اینکه دستخط رسمی هر دو و امضا باشه و میزان مهریه و نوع عقد در اون ...

عقد نامه دارم 

که همه اینارو داره داخلش ...

امضا مهریه همه چی ..

حتی حق ها مثل حق التحصیل و...

الان دادگاهی می‌تونه بشع؟

آره شاهد دارم ی کاغذ هم دارم که امضا خودش شاهد و ..همه چی روی اون نوشته شده است مهمونی ام گرفتیم همه ...

پس از طریق دادگاه میتونی وصول مهریه کنی.وکیل بگیر حتما

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
عقد نامه دارم که همه اینارو داره داخلش ...امضا مهریه همه چی ..حتی حق ها مثل حق التحصیل و...الان دادگ ...

بله از طریق دادگاه اون عاقد رو هم به عنوان شاهد معرفی کن