2777
2789
عنوان

شوهرم گفت یه ساعت وقت داری از خونه بری😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا مشخصه مقصر شماییزندگی مشترکه بنده خدا دوست داره کنار هم غذا بخورید شما هم که مثل هم اتاقی و هم ...

من از دیروز خیلی عصبی بودم 

من چند ماهه بخاطر خیانتش بخاطر کاراش 

بخاطر سرکار نرفتنش عصبیم 

اشتهایی برام میمونه کنار این آدم غذا بخورم ؟؟

هر دفعه که اسم غذا رو میاره من باید بگم آره غذا بخر باهم بشینیم بخوریم در صورتی که من تا ساعت های ۴ا ...

اگ غذا هم نخره تاپیک میزنی شوهرم خسیسه گازمون قطعه غذا نمیخره واسه خودش میخره 

میه بدونم چن سالته 

اگ میخای زندگی کنی اخلاقتو درست کن خواهرمنم با همین اخلاقش شوهرشو فراری داد و لج و لج بازی زنگیشون ازهم پاشید

من از دیروز خیلی عصبی بودم من چند ماهه بخاطر خیانتش بخاطر کاراش بخاطر سرکار نرفتنش عصبیم اشتهایی برا ...

خب پس جدا شو دیگه

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

والا آدم صبوری بوده که باهات راه میومده

تازه می‌گفته درستش میکنیم

نمیخام قضاوت کنما ولی معلومه مشکل از توعه 

بنده خدا از صبح منتظره ظهر بشه باتو غذا بخوره بعد تو ساعت دوازده ظهر از خواب بیدار شدی ناز هم میکنی واسش

من چند روز تو خونمون بازسازی میکردن بزور ب شوهرم گفتم برو پکنیک درست کن خودم ناهار درست کنم نری بخری بعد شما میگم بخرم هم غروروشو می‌شکنی و ناز میای

قربون بزرگی خدا برم

تو همون کاربری بی شخصیتی هستی به دوستم گفتی خراب و هرزه کلی تهمت ناروا زدی اینقدر اذیتش کردی اشکش دراومد مطمئن باش کارمای حرفات رو به بدترین شکل پس میدی ریپ هم بزنی نمیخونم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

من از دیروز خیلی عصبی بودم من چند ماهه بخاطر خیانتش بخاطر کاراش بخاطر سرکار نرفتنش عصبیم اشتهایی برا ...

خوب اگه اینقدر قضیه حاده ار اول بگو 

اگه اینجوریه که همون جدا بشید 

بهتره

اگه هم میتونید عوض بکنید و تغییر بدید که لجبازی بذارید کنار دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
والا اینجور ک مشخصه مشکل از اسیه

دقیقا بعد میدونی دل منو شکست تو اون تاپیکش من ب شوخی گفتم اسی خسیسه گفت من خرج سگ و گربم از خرج تو و خانوادت بیشتره🤮

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
آخه میگه غذا بگیریم باهم بخوریم در صورتی که من میل ندارم بره بیرون تنها بگیره بخوره

خب منم بودم مینداختمت خونه بابات چرا یجوریی هستی 

خب دوقاشق با اون بخور بقیه اش رو بذار ساعت ۴که گشنت میشه

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی