2777
2789
عنوان

اگه دلشو داری ببین

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 215 پست

من هروقت خواب بد می‌بینم میفهمم خوابه. تو خواب آگاهانه چند بار یا الله میگم بیدار میشم

تو حدیث خوندم سه بار به طرف چپم تف کنم، نه تف با آب دهن ها😁، تف انگار از یکی متنفرم و اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بگم. چون ابلیس اون لحظه سمت چپ منه

بعد راحت دوباره میخوابم

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

انشالله به حق فاطمه زهرا مشکلتون حل بشه ولی عزیزم طرف دعانویس نرین اینا بدتر همه چیو سنگین‌تر می‌کنن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ولی شاید هم خودم تلقین کردم چون قبلش شنیده بودم که کسی که انرژی منفی تو وجودش رفته باشه اگه ...

باید ادامه می‌داد تا وقتی اون بدی‌ها فراری بشن

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
فکر بیماری و مرگ و اتفاقات وحشتناک که یه درصد هم احتمال رخ دادنشون نیست دلتنگی های یهویی و شدید در ح ...

اینکه افسردگی شدیده منم اینطورم.   بگم که انقدر ترسوندنمون از مرگو اون دنیا جهنم ... از  فکر بهشون داغون میشدم ... الان رو خودم کار کردم دارم  تحقیق میکنم راجب زندگی بعدی  چون بنظرم واقعی تره  واینکه  مرگ برا همه اتفاق میوفته هیچکس نمیتونه ازش در بره! تحقیق کن راجب زندگی بعدی میبینی مرگ چیز بدو ترسناکی هم نیس.

من ظهر ۵ دقیقه چرت بزنم با تپش قلبو گریه بیدار میشم یهو انگار تمام اطرافیانم مردن دلتنگ میشم.... دست خودم نیس.

خودم میگم شاید حمله پانیک باشه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
بآید چیکار کنم؟ واقعا انرژی منفی و چشم زخم بود؟ یا من تلقین کردم

تا اونجا که بشه دوری کنی ازشون

به نظرمن انرژی منفی و چشم زخم بود 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

۶ ماهه وسواس فکری شدید دارم حال روحیم داغونه به امام رضا دیگه بریدم دو بار روانپزشک عوض کردم اینهمه ...

اسی من شنیدم اولش اینطوریه یعنی سوره بقره می‌خونی بدتر اذیت میشی چون اون موجودات یا طلسم شاید بخواد مقاومت کنه ولی بعد خوب میشی سوره بقره با صدای بلند بزار تو خونه پخش بشه