از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) ⧉حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656 مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدمها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام..گوشه تیره سایه بزن..مژه هم نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه..تاربه تار گوشه بلند بگیر چشمات کشیده میشه...لنزم خاسی بزار رنگ طوسی..یاسبزعسلی
پیج من در اینستاگرام... zahra_babakhaniiii من یه آرایشگرم...یه هنرمند واقعی...یه خانوم میکاپ کار که اهل شهر زنجانم..همه خانومایی که سالن ما تشریف میارن بهترین ورژن زیبایی خودشونو با دستای هنرمند من میبینند و با ذوق و شوق و عشق تشریف میبرند❤️🌸..اگه اهل شهر زنجان هستید میتونید سالن ما تشریف بیارید و شاهد زیباترشدن خودتون از نزدیک بشید🌷🌷🌷🌷❤️❤️❤️
با رژ قرمز سایه نیمه اسموکی ار رنگهای قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره استفاده میشه گوشه خارجی چشم رو هم یه مقدار کم مشکی کار میکنیم گوشه داخلی رو هم شاین..
🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍