2777
2789
عنوان

اگه دلشو داری ببین

1762 بازدید | 215 پست

دیشب سوره بقره خوندم 

خواب جن دیدم 

خواب دیدم دود سیاه کل وجودم رو پیچیده 

دور گردنمو گرفته 

و صدای وحشتناکش از شیپور اسرافیل بدتر بود 

لعنت بهش هنوز صداش تو گوشمه 

هرچی میخواستم یه ذکر بگم هیچی نمیومد تو ذهنم فقط هی میگفتم یا حسین یاحسین یهو اومد رو زبونم لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم به زور تا بیدار شدم 

تا یکی دو ساعت جرئت نکردم بخوابم بعد خوابیدم خواب دیدم این بار هم هستش ولی زیاد اذیتم نکرد فقط انگاری میگفت این بار چی داری که منو دور کنی سه تا گزینه رو به روم بود یکیش قرآن بود یکیش حرز امام جواد بود اون یکی رو نمیدونم چی بود 

ولی بهش گفتم حرز امام جواد رو بازومه ولم میکنی یا نه؟ بیدار شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همزاد بد داری

۶ ماهه وسواس فکری شدید دارم 

حال روحیم داغونه 

به امام رضا دیگه بریدم 

دو بار روانپزشک عوض کردم اینهمه روانشناس رفتم ولی فایده نداشت 

مامانم ۳ بار رفت پیش دعانویس های مختلف میگفتن چشم بد بهش رسیده دعا میدادن ولی فایده نداشت 

حالا دیشب به دلم افتاد هر شب بقره گوش بدم 

دیشب گوش دادم و اینطوری شد 

ولی شنیدم خوب میشه بعد از یه مدت اره؟

ربطی به خوندن سوره داشت خوابت یعنی؟

نمیدونم 

ولی شاید هم خودم تلقین کردم 

چون قبلش شنیده بودم که کسی که انرژی منفی تو وجودش رفته باشه اگه سوره بقره بخونه تا چتد روز اول برای رهایی از اون انرژی منفی حالش خیلی بد میشه 

حای یکی از بچه ها اینجا گفت تا یه هفته فقط استفراغ می‌کرد و فک کرد سرطان معده گرفت دور از جونش بعد بهش گفتن بخاطر سوره بقره است اونم ترسید دیگه ادامه نداد 

نمیدونم ولی شاید هم خودم تلقین کردم چون قبلش شنیده بودم که کسی که انرژی منفی تو وجودش رفته باشه اگه ...

وا😳😬مگه میشه همچین چیزی

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
دفع کننده‌ی طلسم و انرژی منفی و اجنه است حالا نمیدونم واقعا برا منم همین بوده یا تلقین کردم

بنا به ذکری که تو خواب گفتی منم حس کردم از چشم زخم زیان میبینی چون ذکری که گفتی برای چشم زخم بکار میبرن

بنا به ذکری که تو خواب گفتی منم حس کردم از چشم زخم زیان میبینی چون ذکری که گفتی برای چشم زخم بکار می ...

یعنی این سنگینی که رومه بخاطر چشم زخمه؟ 

اون چیزی که تو خواب دیدم چشم زخم بود یا اجنه؟

وای لعنت به صدای نکرش 

یعنی این سنگینی که رومه بخاطر چشم زخمه؟ اون چیزی که تو خواب دیدم چشم زخم بود یا اجنه؟وای لعنت به صدا ...

آره ممکنه مگه خدا تو قران نگفته بیشتر افرادی که داخل قبرن اجلشون نرسیده بخاطر چشم زخم مردن تا این حد تاثیر داره مراقب چشم بد باش

۶ ماهه وسواس فکری شدید دارم حال روحیم داغونه به امام رضا دیگه بریدم دو بار روانپزشک عوض کردم اینهمه ...

عزمزمه سوره بقره رو تا ۴۰ شب بذار تو خونت پخش شه اگه نمیتونی بخونی. حتی ممکنه اگه همزاد.. باشه یکم اذیت کنه میتونی وقتی خونه نبودی سوره رو بذاری تو خونه پخش بشه.

منم وسواس فکر داشتم اونم شدید الانم یکم دارم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
آره ممکنه مگه خدا تو قران نگفته بیشتر افرادی که داخل قبرن اجلشون نرسیده بخاطر چشم زخم مردن تا این حد ...

از خیلی از فضاها فاصله گرفتم 

عکس و فیلمامو از اینستا پاک کردم 

پیش فامیل هم نرفتم دیگه 

موهام رو هم مشکی کردم 

تقریبا ۱۵ کیلو کم کردم و قیافم به هم ریخته 

سرکار هم دیگه نرفتم اومدم تپیدم تو دانشگاه 

دیگه چی مونده برام که بخوان چشمش کنن

آه دل مامانم گردنشون باشه که با خون و دل بچه یتیم بزرگ کرد مگه ماهم چشم کردن داریم

تنها راه خلاصی از وسواس بیخیالی تلاشتو بکن هربار وسواس خواست بیاد سراغت بگو به درک مهم نیستی.

متاسفانه دخترمم از خودم برده وسواس فکری داره کلافم کرده ۶ سالشه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
عزمزمه سوره بقره رو تا ۴۰ شب بذار تو خونت پخش شه اگه نمیتونی بخونی. حتی ممکنه اگه همزاد.. باشه یکم ا ...

با سوره بقره رفع شد؟

من خونه نیستم 

خوابگاهم نمیتونم بذارم پخش بشه 

ولی ایرپاد میزنم تو گوشم 

دیشب این کارو کردم