2777
2789
عنوان

اگه دلشو داری ببین

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 223 پست
حتما حتما خونتون رو پاكسازي كنيد علايم چشم زخم سوزن سوزن شدن و تار شدن چشمه و سر درده كه هر بار يجاي ...

مامانم همیشه کتفش درد میکنه 

چشمای خودمم تار نیشن و هر دفعه یه قسمت سرم درد میکنه من گفتم شاید بخاطر استرسه ولی حالا که فکر میکنم قبلنا که استرس میگرفتم سرم درد نمی‌گرفت یا حداقل فقط یه جا درد می‌گرفت نه اینکه یه بار پس گردنم یه بار گیجگاهم یه بار تو ملاجم یه بار پیشونی

اوايل پاكسازي با حس نااميدي و اتفاقاتي مواجه ميشيد چون ميخان مانع بشن ولي اهميت نديد و انجامش بديد د ...

چشم 

من که از خونمون برگشتم ولی واقعا تو خونه حالم بدتر بود 

هرچند الانم بده ولی اونجا بدتر میشد 

به مامانم بگم صوت بقره پخش کنه تو خونه؟

خودمم هر روز گوش کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افتضاح بود جوری که داغی چای حس نمیکردم من تو عالم خودم بودم با دارو های مصرفی که داشتم خانوادم نگاه ...

وای عزیزم چیکار کردی تا خوب شدی؟ 

حالا منم دقیقا مثل خودت ولی طولانی تر و به صورت متناوب 

مثلا یه چند روز خوب دوباره میفتم 

اون موقع هر سری میرفتم دکتر میگفتن چیزی نیست ویروسه 

یه بار آزمایش و اینا دادم گفتن نه ویروس نیست منم نتیجه گرفتم که همش از استرسمه و دیگه نرفتم دکتر

وای عزیزم چیکار کردی تا خوب شدی؟ حالا منم دقیقا مثل خودت ولی طولانی تر و به صورت متناوب مثلا یه چند ...

حقیقت هیچ کاری نکردم  جز مصرف دارو هایی که میگفتن خوبه گرچه من تایم بودم پنج دقیقه خوب ده دقیقه بد ولی بعد با تیکه پرونی و‌تخریب عروس حال خودمو خوب کردم و با اونایی که تو عروسی بودن و میدونم چشم خوب نداشتن قطع ارتباط کردم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ببین چقدر در تلاشن که نذارن بری سمتشون منم دیشب خیلی حالم بد شد و میدونم قراره بدتر هم بشم و حال بدی ...

اره درکل آرامش ندارم اصلا خودم میفهمم خیلی حالم بده دائما بدنم خسته حتی گاهی طوری داد میزنم میفهمم اشتباهه بازم ادامه میدم خیلی شوهرم منت میذارم اذیتش میکنم اما اون هیچی نمیگ بهم

اره درکل آرامش ندارم اصلا خودم میفهمم خیلی حالم بده دائما بدنم خسته حتی گاهی طوری داد میزنم میفهمم ا ...

منم  سنگینی و حس غم رو احساس میکنم 

هر چقدر بخندم هم ته دلم غصه دارم 

در حالی که قبلا اینطوری نبودم خیلی بشاش بودم و غم دنیا به یه ورم هم نبود 

بیا با هم شروع کنیم باشه؟