2777
2789
عنوان

از راننده اسنپ خوشم اومد😐میخوام بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 36603 بازدید | 575 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جای من بودی پیام میدادی حداقل ناشناس؟

ببین من خودم از لحظه ای ک دیدمش دلم رفت تا الان هنوز تو فکرمه نه فقط بخاطر ظاهر ها رفتارش هم خیلی خوب بود بعدم من مسیر حدود ۴۵ دقیقه باهاش بودم تو رو نمیدونم چیکار کنی ولی خودم هرکار کردم شماره یا ایدیش پیدا کنم نشد وگرنه بهش میگفتم محترمانه

😡

ببین من خودم از لحظه ای ک دیدمش دلم رفت تا الان هنوز تو فکرمه نه فقط بخاطر ظاهر ها رفتارش هم خیلی خو ...

من الان مبگم سلام خوب هستین بعد میگم ی سوال شما متاهلید؟

خوبه؟

بابا اینا نمیزارنننن بخدا حتی تایپ کردم سلام خوبین انقد عذاب وجدان دادن به من خرابی هولی هورمونات فل ...

بنظر من بده دوستی کسی بهش پیام بده ازش بپرسه تو رابطه هست یا نه این سوالا رو ازش بپرسه بعد بگه دوستم از شما خوشش اومده 

من خودم برای دوستم این کارو کردم چون خودش روش نمیشد مستقیم بگه خیلیم بهتر شد 

😡

بنظر من بده دوستی کسی بهش پیام بده ازش بپرسه تو رابطه هست یا نه این سوالا رو ازش بپرسه بعد بگه دوستم ...

من با اک فیک میدم میگم دوستشم 

حقیقتا دوستی ندارم مورد اطمینان اخه☹️

توخودتم بعدا متاهل میشی خیانت ببینی همینه خواهر...وقتی ازدواج کردی عشقت یا شوهرت شغلش اسنپ بود حالت ...

شماتت؟؟

ابدا 

متاهل نیستم ب  این معنیه ک خیانت ندیدم ؟

من میگم تو جامعمون چه تو اسنپ چ تو هرررجای دیگه هستن زنا و دخترایی که میخانه مخ مردا رو بزنن

این مردان ک باید تعهد داشته باشن ،،رو ندن ب اینا 

ینی تقصیر شوهراس بیشتر ...

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

اسی پیام دادی سریععع منو لایک کن 

یا ریپ بزم

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊