2777
2789
عنوان

از راننده اسنپ خوشم اومد😐میخوام بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 34708 بازدید | 567 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کل تاپیکو خوندم

متاسفم برای مردم و جامعه ای که همه ادعای اوپن مایند بودن و باکلاسی و روشن فکری یا دین و مذهب دارن ولی ااانقد راحت یکیو قضاوت میکنن و دل میشکونن

اسی فقط گفت مطمئن شم مجرده و با کسی تو رابطه نیست قورتش دادید😐😐 چقدر انگ چسبوندید به بنده خدا

حالا بعد کلی مدت از یکی خوشش اومده خب چه اشکالی داره..اگه با این تفکر پیش بریم پس آقایونم هیچ وقت نباید برن جلو پیشنهاد بدن شاید خانوم تو رابطه باشه🤷🏻‍♀️

بنظر من که به بهونه جا گذاشتن کلید و‌کیف پول و اینا پیام بده ببین چطور برخورد میکنه اگر خوشش اومده باشه یجوری بحث رو ادامه میده و نمیذاره تموم شه

غرور و عزت نفستم حفظ میشه

شماتت؟؟ابدا متاهل نیستم ب این معنیه ک خیانت ندیدم ؟من میگم تو جامعمون چه تو اسنپ چ تو هرررجای دیگه ...

تقصیر هر دو ..اول اون خانومی که عشوه میاد و نخ میده و بعدشم اون مردی که نخو میگیره حالا ابن وسط کی میسوزه؟اون ادم متعهدو وفادار بدبخت ...من نمیگم پیام نده حتی به خودشم گفتم اگه دلت میخواد پیام بده اما اسنپ شغلیه که هر روز شوهرت دخترای رنگارنگ سوارمیکنه و خیلیم راحت زمینه خیانت فراهمه حالا اگه دوس داری انجام بده ...واقعا من الان اول زندگی چرا باید اینو تجربه میکردم گناهم چی بوده؟؟من مطمئنم هیچ مردی مگر انگشت شمار اگه یه زن بیفته دنبالش بهش نه نمیگه البته که اکثرشونم قصدشون اینه که از دختره سواستفاده کنن و ولش کنن اما این وسط اونی زنی که خیانت میبینه و اون زنی که ازش استفاده شده و بعد طرف ولش کرده فقط اسیب میبینن یعنی اون مرد اتفاق خاصی براش نمیفته فقط اگه زنشو دوس داشته باشه و زندگیش ازهم بپاشه شاید یه کمی اذیت بشه 

الانم خواهرانه میگم عزیز من توکه میخوای ازدواج کنی با طرف حداقل یکی رو انتخاب کن که بعدها همش استرس نداشته باشی الان شوهرم کجاست و مسافرش زنه یا دختره یافلان..من شوهرمو مجبور کردم اسنپو ول کنه وگرنه تا مرز طلاق رفته بودیم..بگذریم خیلی حرفا هس که نمیشه با یه پیام گفت دلم ازاین دنیای کثیف به قدری پره که اصلا دیگه حوصله دردودلم ندارم دیگه..

ببین اگه از تو خوشش اومده باشه و بیاد خواستگاری باهاش ازدواج میکنی؟ اگه آره که بهش بگو، اگه نه که جوون مردمو بزار زندگیشو بکنه گناه داره بخاطر خوشی خودت زا به راهش نکن

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....