2777
2789
عنوان

از راننده اسنپ خوشم اومد😐میخوام بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 24003 بازدید | 523 پست
بسی هیجان زده ام ببینم نتیجه چی میشخاگه تاپیکو ترکوندن تگم کن تو تاپیک جدیددد

هی میخام پیام بدم هی دست و دلم میلرزه اینجا ک جز هول و خونه خراب کن و گرگ و خراب چیزی نشنیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هی میخام پیام بدم هی دست و دلم میلرزه اینجا ک جز هول و خونه خراب کن و گرگ و خراب چیزی نشنیدم

اینا رو ولشون کن بابا

میگن یه چیزی

نشنیدی میگن کافر همه را به کیش خود پندارد؟

هرکی میگه بهت خراب،خودش احتمالا این کاره است 

حتی اگر پسره قهوه ایتم کنه می ارزه به هیجان و تجربش😅

بهش بگو ولی اسنپ درامدش جالب نیستا😄😄😄

بنده خدا حالا شاید دانشجو باشه در کنارش کار هم بکنه

من تو همکلاسی های خودم که دانشجو پزشکین یه عالمه داریم که اسنپ کار میکنن

شوهر من اسنپه 

همین دیشب به خاطرشکی که کردم ازچیزایی که چندروزه میبینم ورفتم  همراه منشو دیدم  که  دیدم با یه دختر یازن قبل کارش و بعدکارش چندین پیام داده و اثری ازشون نیست و زیربارم نمیره که پیامی داده بااینکه مدرک نشونش دادم داره قسم سربچمونو میخوره که پیامی نداده و اگه داده فقط شماره کارت فرستاده.

ولی پیاماش بیشتر یه شماره کارت فرستادن بود.

نصف شبی دنیا سرم خراب شد قلبم همچین میزد 

اینم به تجربه هات اضافه کن ک خوب نیس کسیو قضاوت کنی من اصلا دوس پسر نداشتم با 24سال سن:)

حداقل با چیپ ترین حالت ممکن رفیق نشو. این چه سمی بود 

به آشغالا فرصت بدید،اما فرصت بازیافت😺

بنظرم بهش پیام بدم اگه گفتم متاهلم دیگه تمومه هر چند بگه زنمو نمیخوام و از این چرت و پرتا تمومش کن بدون تردید 

اگه گفت مجردم ولی بعداً متوجه شدی متاهل درجا کات کن برای همیشه هیچ وقت زندگی کسیو خراب نکن 

اگه که واقعا مجرده مبارک هم باشین البته برای تضمین از شناسنامش  عکس بده 

شوهر من اسنپه همین دیشب به خاطرشکی که کردم ازچیزایی که چندروزه میبینم ورفتم همراه منشو دیدم که دی ...

چقد خبانت میببنم از کسایی ک شوهرشون اسنپه اما من هروقت اسنپ گرفتم خسلی سرسنگین بودن ک

😂عاقااااا قبلش مطمطئن میشم حتی دوس دخترم داشت نمیگم

بگی که بعدش چی بشه ؟ 

به ازدواج برسید یا یه مدت الکی باهم خوش باشید 

آدم عاقل دنبال این رابطه های الکی نمیره 

اگه هم برای ازدواجه شرایطش برات قابل قبول بود واقعا ؟