2777
2789
عنوان

تروخدا بگید شما چطور تحمل میکنید

225 بازدید | 21 پست

ما تقریبا ی ماهه اومدیم سر خونه زندگیمون همسرم دوتا برادر کوچیک تر داره اون برادر اخریش چهارده سالشه ولی خیلی ریزه میزهه شبیه نه ساله هاست 

همسرم امشب بهم گفت اخر هفته چهارشنبه ک قراره خانوادها شام بیان خونمون بعدش این برادر کوچیکم بمونه ما جمعه اینو ببریم خونه برای مدرسش 

من بهش گفتم باشه ولی اعصابم خورد شد دوست ندارم چیکار کنم چطور تحمل کنم بنظرتون حرفم اشتباهه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعصاب خوردی نداره وا چته؟؟؟🙄داداشش حق نداره یه روز خونه داداشش بمونه؟؟؟حالا اینکه گفتی چثه ش ریزه چ ...

حس میکنم بیاد دونفرمون رو میدزده حس بدیه خودم میدونم ولی نمیدونم چرا این حس تو وجودمه 

اینطور گفتم جثش کوچیکه که نگن با اون قد و هیکل داداش بزرگشو داره میاره چهارده سالشه خیلی بزرگه بمونه زشته 

بد جایی هم این سوال رو پرسیدی

اینو همیشه گوشه ذهنت بذار در مورد این سایت

اینجا اکثرا مسلسل به دست وایسادن ببین کسی اگر میگه می خوام راحت باشم نمی خوام فلان خدمات رو به کسی بدم دوست ندارم فلان کار که حق انتخاب درش دارم رو انجام بدم ببندنش به تیر

حرفت که اشتباه نیست ممکن کسی خوشش نیاد به خودش هم مربوطهولی چرا وقتی دوست نداری قبول کردی؟می گفتی نه ...

ناراحت میشد دعوا میشد دهن ب دهن من میداد بحث میشد خب به منم انگار بدبین میشد و اینطوری عطشش برای دیدن و بودن برادرش بیشتر از قبل میشد

ناراحت میشد دعوا میشد دهن ب دهن من میداد بحث میشد خب به منم انگار بدبین میشد و اینطوری عطشش برای دید ...

چقدر بدم میاد از مردای اینقدر بچه ننه و لوس که هنوز وابسته هستن و دنبال خانواده اشون میان زن میگیرن