2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم افسردگی دارم

خودتودرمان کن نزاربشه دردبی درمون .....روانشناس بروخودتوخالی کن فوری نروروانپزشک فقط قرص قرص ....بعضی وقتهادردهای بی‌درمان زیادبشن میشن افسردگی .....

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
نرفتم دکتر ولی الان خیلی شدید شده بعد یه اتفاقاتی برام افتاد بعد موهام هم خیلی یهو سفید شد اون از اف ...

اگه استرس اضطراب داری قطعا زودتر موهات سفید میشه علایم افسردگی رو همه رو میدونم چون من همه علایم افسردگی رو داشتم 

خودتودرمان کن نزاربشه دردبی درمون .....روانشناس بروخودتوخالی کن فوری نروروانپزشک فقط قرص قرص ....بعض ...

وای اگه واقعا افسردگی باشه باید دارو بخوره چون بدون دارو خوب نمیشه من امتحان کردم 

اگه استرس اضطراب داری قطعا زودتر موهات سفید میشه علایم افسردگی رو همه رو میدونم چون من همه علایم افس ...

استرس برای چیزای واقعی داشتم نه الکی خیلی اتفاقات بدی برام افتاد خیلی پشت سر هم الان سی و سه سالمه شدم مثل زن پنجاه و پنج ساله همه موهام سفییییید همسن هام اگه ببینی 

هیچ عیبی نداره الانم از کمپ اومد بهترین کار اینه که بره روان‌ پزشک اعصابش انقدر اروم میشه که نگو کاف ...

شما خیلی با برادرم فرق دارید.برادرم دیگه تموم شده. انقدر تحقیر شد این چهارمین باره که میره کمپ.یه بارم بیمارستان اعصاب و روان بستری شد.شوک درمانی شد ولی ذره ای اثر نکرد تو مغزش. دارو ها فقط اجازه نمیداد که مارو اذیت کنه.هیچ تفریحی نداره هیچ دوستی نداره. از پدر مادرمم خوشش نمیاد.به  چه امیدی زندگی کنه.نه برادر درست و حسابی داره که باهاش تفریح کنه. منم که همش درگیر بچه هامم این میشه که برادرم تنها میشه میره سراغ مواد.

نرفتم دکتر ولی الان خیلی شدید شده بعد یه اتفاقاتی برام افتاد بعد موهام هم خیلی یهو سفید شد اون از اف ...

گلم تاپیک اخرمو گزارش میزنی؟

زدی لایک کن💞

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

وای اگه واقعا افسردگی باشه باید دارو بخوره چون بدون دارو خوب نمیشه من امتحان کردم

عزیزم یه وقتایی هست گوشی نبوده برای شنیدن ....تواصلادقت کردی آدمای وراج وپرحرف چراسالمن تخلیه شدن ماهایی که درونگراییم آبروداری میکنی میشه حناق ......روانشناس ریزه کاریهای رفتاری رومیگه. روانپزشک فقط قرص قرص ....   

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
استرس برای چیزای واقعی داشتم نه الکی خیلی اتفاقات بدی برام افتاد خیلی پشت سر هم الان سی و سه سالمه ش ...

آهان خب عزیزم همون اتفاقاتی که داری میگه خودش موجب افسردگی میشه اگه اون اتفاقاتی که میگی الان موجب شده حال روحیت بهم ریخته باشه وناامید غمگین بی لذت و درحال گریه باشی افسردگی گرفتی