بهش گفتم که مدتی بود بیش از حد به روابط جنسی فکر میکردم اصلا دست خودم نبود خیلی اذیت میشدم حتی خودم بخاطر افکارم سرزنش میکردم اضطراب داشتم افسردگی داشتم سستی پا شدید داشتم خیلی از لحاظ روحی بالا پایین داشتم همش.. گفت اینی که میگی وسواس افکار جنسی نیست اینا همه علایم بیماری دو قطبی هست من درسش خوندم آخه دکترم که روانپزشک مم تشخیصش همون بود بهم داروی دو قطبی داده داداشمم داره داروی دو قطبی میخوره همین روزا رفته دکتر عجب🤭🤭🤔 خودم نمیدونستم دو قطبی ام گفت ارع خود بیمار متوجه نمیشه امکانش هست همیشه دارو بخورم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه استرس اضطراب داری قطعا زودتر موهات سفید میشه علایم افسردگی رو همه رو میدونم چون من همه علایم افس ...
استرس برای چیزای واقعی داشتم نه الکی خیلی اتفاقات بدی برام افتاد خیلی پشت سر هم الان سی و سه سالمه شدم مثل زن پنجاه و پنج ساله همه موهام سفییییید همسن هام اگه ببینی
هیچ عیبی نداره الانم از کمپ اومد بهترین کار اینه که بره روان پزشک اعصابش انقدر اروم میشه که نگو کاف ...
شما خیلی با برادرم فرق دارید.برادرم دیگه تموم شده. انقدر تحقیر شد این چهارمین باره که میره کمپ.یه بارم بیمارستان اعصاب و روان بستری شد.شوک درمانی شد ولی ذره ای اثر نکرد تو مغزش. دارو ها فقط اجازه نمیداد که مارو اذیت کنه.هیچ تفریحی نداره هیچ دوستی نداره. از پدر مادرمم خوشش نمیاد.به چه امیدی زندگی کنه.نه برادر درست و حسابی داره که باهاش تفریح کنه. منم که همش درگیر بچه هامم این میشه که برادرم تنها میشه میره سراغ مواد.
نرفتم دکتر ولی الان خیلی شدید شده بعد یه اتفاقاتی برام افتاد بعد موهام هم خیلی یهو سفید شد اون از اف ...
گلم تاپیک اخرمو گزارش میزنی؟
زدی لایک کن💞
ارتودوکس☦❤⛪ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽
استرس برای چیزای واقعی داشتم نه الکی خیلی اتفاقات بدی برام افتاد خیلی پشت سر هم الان سی و سه سالمه ش ...
آهان خب عزیزم همون اتفاقاتی که داری میگه خودش موجب افسردگی میشه اگه اون اتفاقاتی که میگی الان موجب شده حال روحیت بهم ریخته باشه وناامید غمگین بی لذت و درحال گریه باشی افسردگی گرفتی