2777
2789
عنوان

نظرتون درباره خواستگاری که میگه دختر معلم میخایم چیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 93 پست
چقد بدم میاد مردی که زن این همه زحمت کشیده به جایی رسیده می‌ره سرکار آقا میاد خاستگاری فقط به خاطر م ...

کارت بده دستم که زر زر مفت غلط کرده 

مگه اون کارتش میده دست خانم که خانم هم اینکار بکنه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به مرد داره این بنده خدایی از اطرافیان که میگم با هم خونه خریدن دختره بهش گفته حالا که من پول ...

بله بین ادمها تفاوت زیادی هست

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

باریکلا منم همینو میگم فقط خرج خودش بکنه و یکم پس انداز تمومه دنبال چی میگردم مردا نمی‌فهمم

غلط کردن منم معلمم از ۱۲ تومن ۸ قسط میدم

۴ تومنش میمونه ک خرج روزمره خودمه 

😞😞😞اینم بد بختی کار ماست

ن عزیزم اصلا اینجوری فکرنکن شاغلین دمتگرم ولی باچشم باز انتخاب کن یروزشایددلت نخاست کارکنی این اقاوظیفشه بهت برسه بعدیسریامیگن کارت حقوقیمون دست همسرمه اصن شاخ درمیارم مگ میشه همچین چیزی من همسرم حقوق خودشم نمیدونه چقدره پیامکش برامن میادین جینم کنه ک ارزش نداره چ برسه حقوق خودم

شغل محبوبیه دیگه بین آقایون من فکر میکنم بیشتر بخاطر محیط کارش باشه

هم محیط کار  هم فکر میکنن خانم معلم زبون دراز و پر رو نیست  بقیه کارمند ها و شاغلا پر رو هستن    شخصا شنیدم اینو میگفتن

همین به خدا حقوق آنچنانی هم نمی‌گیریم واقعا نمی‌فهمم همین خرج خودمون کنیم تموم میشه دیگه به خونه و پ ...

این بحث درآمد رو میتونی جز شرایط ازدواج تو محضر ثبت کنی و بدون درد سر 

و اینکه واقعا معلمی برا خانما خوبه هم به خونه میرسن هم حداقل برا خودشون درآمد دارن 

اینم جنبه مثبتش 

بستگی به مرد داره این بنده خدایی از اطرافیان که میگم با هم خونه خریدن دختره بهش گفته حالا که من پول ...

من هیچوقت کارنکردم ولی شیش دنگ جفت خونه هابنام منه چون همسرم میگ اتفاقی برام بیفته خانوادم بهت رحم نمیکنن یاازکجامعلوم نباشم بچه هاازت ارث نخان تازنده ای مال توعن