دخترم دو سال و نیمس، از تولدش تا حالا نشده ۳ ساعت پشت هم بخوابم ...شبا چندین بار بیدار میشه هی باید تو بغلم بگردونمش تا بخوابه، صبحم ساعت هفت با بهانه ی باباش یا خونه پدر بزرگش با گریه بیدار میشه ...خواب روزش هم همینه دو ساعت ک بخواد بخوابه سه بار ،وسطش بیدار میشه ،کلافه و عصبیم ،کسی راهکاری نداره
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
دکتر بردی تاحالا به خاطر خوابش ؟من چندماه پیش دخترم خیلی اذیت میکردمثل دخترشما بردم دکتر گفت اگر بیش ...
نه نبرذمش ،شوهرم نسبت به دکتر بردنش جبهه میگیره میگه عادیه ،ولی اینجوری هم دخترم اذیتت هم من دارم افسرده میشم
نه نبرذمش ،شوهرم نسبت به دکتر بردنش جبهه میگیره میگه عادیه ،ولی اینجوری هم دخترم اذیتت هم من دارم اف ...
نه اینجوری که شما میگین فک نکنم عادی باشه دخترمنم تاهمین دوماه پیش انقدر اذیتم میکرد تا بخوابه بعدشم زود به زود بیدار میشد الان یکی دوماهه که بهترشده ولی بازم بعضی شبا خیلی کلافه میشم
حتما یه دکتر ببر اینجوری هم بچه اذیت میشه هم شما دیگه الان بزرگ شده باید خودش بتونه بخوابه کم کم
خواهش میکنم عزیزم دکتر برا دخترم نوشت ولی یک چهارم بیشتر نمیدیم بش
تاثیر داشته ؟دخترتون چند سالشه
نه اینجوری که شما میگین فک نکنم عادی باشه دخترمنم تاهمین دوماه پیش انقدر اذیتم میکرد تا بخوابه بعدشم ...
بله عزیزم .ممنون از راهنماییت
این میزان خواب برا بچه دو سه ساله نرمال نیستبا پزشک مشورت کنید
شوهرم الکی گارد میگیره نسبت به دکتر رفتن ...میگه بچس عادیه ...
دقیقا بچه منم همین مشکلو داره وابسنگی شدید به مادربزرگش شبا هعی بیدار میشه گریه میکنه بهونه شو میگیر ...