2777
2789
عنوان

نظرتون درباره خواستگاری که میگه دختر معلم میخایم چیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 93 پست

ردش کن بی شک

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

بالاتر گفتم او‌ قراره خرج خونه بده قراره پولش توی خونه خرج بشه پس باید شغلش برام مهم باشه وضعیت مال ...

با این وضعیت فعلی واقعا یه حقوق جواب نمیده 

حق بدید یه نفر دنبال این باشه فشارها را کم کنه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیا این طوری هستن..حالا ممکنه چیزی نگن..ولی به خاطر شغل دختر اومده باشن..

خیلیا دوست دارن خانمشون شاغل باشه تا بیشتر تو اجتماع باشه‌.سرش گرم باشه..بعضیا به خاطر موقعیت اجتماعی دوست دارن طرف شاغل باشه و...همشم به خاطر پولش نیست...حالا این اقا دوست داره طرف معلم باشه چون محیط مدرسه رو بیشتر می پسنده..بذار بیان صحبت کن...تو سوالاتت بپرس گه نظرت راجع به حقوق همسرت چیه..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
همین به خدا حقوق آنچنانی هم نمی‌گیریم واقعا نمی‌فهمم همین خرج خودمون کنیم تموم میشه دیگه به خونه و پ ...

اقا من شنیدم ۱۰ تومان هست ولی با کسورات حدود ۷ تومان برای تازه کارا..درسته؟

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

تو اقوام داریم که پارسال بازنشست شده،اما میگخ این سی سال یک بار هم حقوقم دست خودم نبوده،حتی نتونست از درآمد خودش قرض بده به کسی

بازهم بستگی به اخلاق اون فرد داره یه وقت دیدی مثلا تا خواستگاری گفت برای این میگم معلم میخوام که حداقل خودش خرج خودش بکنه یا مثلا میخوام سرمایه گذاری کنیم پول ایشون رو

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

داداش من زنش معلمه

از اولم بهش گفته 

کارت زنش دسته خودشه

ولی زندگی رو با هم میچرخونن

هر چند حقوق داداشم سه برابر زنشه

ولی کنار هم ارومن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

چقد بدم میاد مردی که زن این همه زحمت کشیده به جایی رسیده می‌ره سرکار آقا میاد خاستگاری فقط به خاطر معلم بودنش و فقط و فقط پرو پرو میگه باید کارتت دست من باشه 

یعنی زنده هرچی زحمت می‌کشه هیچ 

خاک تو سر همچین پسرایی منم بودم جدا میشدم انگار برده به غنیمت اورده 

حقیقتش اسی الان دوره زمونه ای شده به خاطر مخارج سنگین خیلی ها دنبال دختر معلم میگردن تا هم پای مرد بره کار کنه پول بیاره چون چون مخارج سنگینه البته خیلیا هم دنبال پولش هستن راستش منم اگه جای تو بودم دیدگاه خوبی نسبت به این افراد نداشتم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
با این وضعیت فعلی واقعا یه حقوق جواب نمیده حق بدید یه نفر دنبال این باشه فشارها را کم کنه

پس ردش کنم او داره میاد جلو که رو من تکیه کنه 

من پس فردا چجوری میتونم به این آدم تکیه کنم ؟

اگه قراره هم خودم خرج خودمو بدم هم کار خونه بکنم خوب دیگه ازدواج برای چیمه😂همینا تو مجردی هم هست 

خانواده ی زنداداش من همین بودن .

اولین معیارشون معلم بودن بود ..

دخترشون معلم بود برای اولین پسر انتخاب کرد ..عروس اول عروس دوم رو انتخاب کرد 

عروس سوم هم خود پسر انتخاب کرد اونم معلم بود ولی باهم جور درنیومدن طلاق گرفتن ولی اینسری زن گرفتن براش به معلم بودن نگاه نکردن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
نظری ندارماصلا این آدم به درد نمیخوره

گلم تاپیک اخرمو گزارش میزنی ؟

زدی لایک کن💞

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

خانواده ی زنداداش من همین بودن .اولین معیارشون معلم بودن بود ..دخترشون معلم بود برای اولین پسر انتخا ...

گلم تاپیک اخرمو گزارش میزنی ؟

زدی لایک کن💞

داداش من زنش معلمهاز اولم بهش گفته کارت زنش دسته خودشهولی زندگی رو با هم میچرخوننهر چند حقوق داداشم ...

بستگی به مرد داره 

این بنده خدایی از اطرافیان که میگم با هم خونه خریدن دختره بهش گفته حالا که من پول اینقدر از خونه رو دادم سه دنگ به اسم من کن پسره زدتش از خونه بیرونش کرده که پولی که تو آوردی اندازه یه دنگ هم نمیشه به قول شما با هم زندگی چرخاندن برای بعضی مرداد غلطه یه قرون تو زندگی بعضی آدما نباید خرج کرد