همون ک بعد از ده سال ب یاد عشق اولشهه 😭 وای خدا منم دارم پر پر میشم اما دورم ی زندانه ،، منم ۱۳ سال پیش عاشق شدم ،، الان ازدواج کردم و بچه دارم اما طرفم تو اینستا منو پیدا کرده و میگ بدون تو نمیتونم اما من مادرم و نمیتونم دیگ برم ولی خودمم دیوانه وار عاشقشم اصلا یوقتایی تو زندگیم به جایی میرسم ک فقط خودکشی راحتم میکنه دارم خفه میشم از دوریش نمیدونم چیکار کنم هرچی به همسرم میگم جدا بشیم قبولنمیکنه ،،
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اطراف ما یکی از زنای فامیل با پسری که اونم فامیله ارتباط داشت در حالی که متاهل بودپسره هی گفته بود ط ...
من اصلا بخاطر هیچ پسری طلاق نمیگیرم اون ک ی حسرت شد تو دلم واقعا این تاپیکم زدم ک بگم حسرت بدی رو دلم موند واقعا اما دوست داشتم جدا باشم و تنها خیلی اینجور راحت تر بودم اخه همسرم چرا بابد با منی باشه ک دوسش ندارم
اسی تو شهر ما خانمه به خاطر دوس پسرش طلاق گرفت با دوتا دختر بچه مرده بعد از طلاق زد زیر همه چیز خانمه رفت جلو مغازش خودشو آتیش زد و مرد هم زندگی و آبروی شوهره و بچهاشو خودشو برد هم جونیشو تباه کرد ۳۰وخورده ای سنش بود