2777
2789
عنوان

امشب قلبم مچاله شدددد از تاپیک اون آقا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 147 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سخته خیلی قطعا ولی اگه زندگیت خوبه شوهرتودوسداری سعی کن دوری کنی ازش

با اون که رابطه ای ندارم در حدی ک بهش فشار بیاد نفرینم کنه یا بگه برگرد همین اما مشکل اینجاس خودم اصلا همسرم و دوست ندارم

اطراف ما یکی از زنای فامیل با پسری که اونم فامیله ارتباط داشت در حالی که متاهل بود

پسره هی گفته بود طلاق بگیر میگیرمت

طلاق گرفت پسره زد زیر همه چی

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
منم عاشق شدم کارم ب روانشاسی رسید بازم حس میکنم عاشق میشم...چون خدا این همه نعمت به ما داده وقتی یکی ...

دقیقا تجربش کردم

۳ بار...

و هر سه بار شکست عشقی خوردم:))

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
با اون که رابطه ای ندارم در حدی ک بهش فشار بیاد نفرینم کنه یا بگه برگرد همین اما مشکل اینجاس خودم اص ...

تویی همسرت دوست نداشتی اشتباه کردی بچه اوردی 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

ببخشید عزیزم ولی الان دیگه خیلی دیر شده باید قبل ازدواج فکر میکردی و ازدواج نمیکردی نه الان که شوهر ...

راستش من یجوری شدم ک دیگ نمیخوام با اونم ازدواج کنم چون بچه دارم اما دلم همسرمم نمیخواد دلم میخواد تنها باشم و به یاد اون چون اینجور دارم آتیش میگیرم باید پیش کسی باشم ک دوسش ندارم،، بخاطر همین میگم مگه ما چقدر عمر میکنیم ک عذاب بکشیم حداقل جدا بشم خسته ام