همون ک بعد از ده سال ب یاد عشق اولشهه 😭 وای خدا منم دارم پر پر میشم اما دورم ی زندانه ،، منم ۱۳ سال پیش عاشق شدم ،، الان ازدواج کردم و بچه دارم اما طرفم تو اینستا منو پیدا کرده و میگ بدون تو نمیتونم اما من مادرم و نمیتونم دیگ برم ولی خودمم دیوانه وار عاشقشم اصلا یوقتایی تو زندگیم به جایی میرسم ک فقط خودکشی راحتم میکنه دارم خفه میشم از دوریش نمیدونم چیکار کنم هرچی به همسرم میگم جدا بشیم قبولنمیکنه ،،
میفهمتت الان تا حدی هنوز اون حس تو دلت مونده چون الانم علاقه به شوهرت نداری .میخوای هر طور شده باور ...
نمیشه به خودم بیام ،، دارم زندگی میکنم بخاطر بچم اما ب سختیی اگر میشد مثل دوتا دوست کنار هم زندگی میکردیم حرفی نداشتم اما نیاز جنسی اون برام خیلی سخته 😭 متاسفم برای کسایی ک اینجا میان برای من تاسف میخورن امیدوارم براشون پیش بیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۲۲ سال پیش عاشق همکلاسی دانشگاهم شدم حسادت دوستام ما رو از هم جدا کرد تا چهارسال بعد به پام موند ولی دیگه برای من تموم شده بود باوجودیکه دوسش داشتم سال نود اتفاقی تو بانک نزدیک خونه مادربزرگم دیدمش گفت یه ساله ازدواج کرده و ازم دلخور بود ولی من بهش فهموندم که همه چی واسم تموم شده و آرزوی خوشبختی کردم واسش چون عاشقش بودم اون زن داشت و حق اون زن خیانت شوهرش نبود اون باید میرفت و زندگی میکرد منم سه سال بعدش ازدواج کردم به همسرم گفتم عاشق بودم چون حق طبیعیش بود بدونه الان زندگیم رو با تمام مشکلات و کاستی هاش و فرقهایی که شوهرم با کسی که دوسش داشتم دوست دارم و دلم میخاد شوهرم و پسرم همیشه سلامت کنارم باشن.اون یه احساس پاک بود که هیچوقت کهنه نمیشه و یه خاطره خوش از جوونی منه ولی هر کدوم از ما ازدواج کردین و متعهد به کسی دیگه کاش همه اونایی که میگن عاشقن واقعا بفهمن عشق و دوست داشتن با خودخواهی فرق داره عشق یعنی از خودت بگذری و بذاری اون بره و کنار همسرش خوشبخت بشه و تو هم پای عهد و پیمان با شوهرت وایسی این عشقه ولی چیزی که بعضیا میگن فقط خودخواهیه نه عشق
🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
راستش اونموقع خیلی بچه بود بعد اینکه من ازدواج کردم فهمیدم مادرش و کتک زده بخاطر من ،،، نه من خودم ب ...
ذوق کردی ؟ 😐
خاک برسرش که مادرشو زده عوضی
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️