2777
2789
عنوان

نظرتون درباره خواستگاری که میگه دختر معلم میخایم چیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 92 پست

شخصا برادر خودم زن معلم میخواد خودش کار داره و به شدت دست و دلباز 

فقط میگه حوصله ندارم زنم همش درگیر کار باشه و من خونه بیام و نباشه یا محیط نامناسب 

ولی خب میگه معلم باشه حداقل تایم کارش مشخصه و هیچ وقت بابت حقوق چیزی نگفته 

متنفرم ازمردی ک چشمش ب کارزنش باشه اینکه زن شاغل هست یانه فقط نظرخودشه ومردبنظرم هیچ نظری نبایددراین ...

برادر شوهرم  زن میخواست بگیره  خواهرش خیلی مر رو و راحت می‌گفت زن کارمند بانک بگیر خیلی مزایاشون خوبه!

احمق انگار میخواست داداشش رو شوهر بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس ردش کنم او داره میاد جلو که رو من تکیه کنه من پس فردا چجوری میتونم به این آدم تکیه کنم ؟اگه قراره ...

اسی عزیزم از اول بخاستگارت بگو که من از پولم برای خونه خرج نمیکنم و برا خودمه پسر عمه شوهرم در به در دنبال زن شاغل بود ملاکش فقط شاغل بودن بود اینقد این بشر خسیسه والبته هیز  حالا من خودم دوست دارم شاغل بشم شوهرم هرماه بهم پول میده ولی من دوست دارم خودمم کار کنم نمیزاره

خوشبحال شما چه شوهر با فهم و شعوری

ممنون عزیزم ولی واقعا قانونش همینه این دوره ب بچه هم اعتباری نیس تاپدرزنده آس دستشون ب جایی بندنیس نباشه بخداخیلیانامردندمادره رومیذارن سالمندان ک ارثوبگیرن بنظرم مردبایدهمه چیوبنام زنش کنه وتازن زنده است هیچکس هیچ حقی ندارع

خوب زن خانه دار نمیخاد حتما ملاکش اینه که شاغل باشه

می‌دونی الان دیگه زن ها خونه نمیشینن که 

خودمون اینقدر مورد داشتیم که کار به جدایی کشیده برا بحث اینکه زن میخواد کار کنه شوهره نمیزارع 

داداشم چشمش پر شده میگه اصلا نمی‌خوام اینطوری که باز بعدا به مشکل بخوره 

باز میگه معلم ها محیط کاریشون خیلی سالم تره 

ولی این حرف مثل این میمونه که آقایون هم بگن ایشون اول خونه و ماشین و وضعیت شغلی من دید بعد خودم خواس ...

وا چه حرفیه، پسرمهم کار وخونه داشته باشه، اما خانم وظیفه نداره 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود