2777
2789
عنوان

کنترل همسر همه بیان نظر بدید میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلله خیلی ۵ سال ازدواج کردیم تا به حال هیچ دعوا یا اختلاف نظر یا حرف تند هیجی نداشتیم و همه چیز بینم ...

چقدر خوب من احساس میکنم از رو دوست داشتن زیاده. این کارا نمیخواد از دستت بده

من میگم شوهرت چون خیلی دوست داره شک عاشقی داره..یعنی یجوری وسواس فکری که فک میکنه کسی به ناموسش نگاه میکنه..ماهم یه مستاجر داشتیم شبیه شما بچه دارشدن حتی یبار دختر رفته بود دنبال مادرش مسجد پسره تهران سرکار رفته بود تا فهمید زنش رفته مسجد کوبیدراه ۵ساعتو درطول۳ساعت رسید نصف شب چه دعوای راه انداخت بیرون خوب بودن نمیزاشت کسی نگا زنش کنه یا نمیزاشت کسی به زنش حرف بزنه توخونه دعوا داشتن سر این موضوع..خلاصه شماهم یا شوهرتون حساس شده از بس عشقش زیاده ..یا چون قبلا دوست بودین ترس داره که یه موقع شمارو ازدست بده یا فک میکنه اگر بری بیرون تنها با کسی دوست میشی..واقعا ببین رابطه های دوستانه به کجا میشه اخرش

با این ادما باید تند رفتار کنی خودشونو جمع کنن بزن بی شرفی تهدیدش کن بگو رفتاراتو اینطور ادامه بدی ط ...

اصلا نمیشه بااینجور ادما نقطه مقابل بشی

یعنی پاش بیفته آدم رو میکشن

من بارها کتکهایی از شوهر سابقم خوردم که رو به مرگ میرفتم

امثال اینا بیماریشون درمان نداره متاسفانه

جدا شو . فرار کن. زنگ بزن ۱۲۳ همه چیز رو بگو و بدون هیچ علاقه و محبتی بهت نداره . برای خودت ارزش قا ...

دقیقا....من همسرم این اواخر بهم گفت از وقتی گرفتمت دیوونه بودی....اره دیوونه شدم وقتی حتی مانتو شلوارمو خودش واسم میخرید 

بلله خیلی ۵ سال ازدواج کردیم تا به حال هیچ دعوا یا اختلاف نظر یا حرف تند هیجی نداشتیم و همه چیز بینم ...

دیگه چه دعوایی انتظار داری داشته باشین شما که همیشه گوش به فرمانشی،دعوا موقعی اتفاق میوفته که خانم حرف رو حرف همسرش بزنه از حقش دفاع کنه و لج و لجبازی کنن،نه مثله شما

اسی سرکارمون گذاشتی عی خدا یبار میگی جدا شدییبار میگی نامزدی یبار میگی ۵سال متاهلی🙄

بیو رو نخواندی ۳ نفره اس 

کاش الکی بود خدا هیچ کسی رو یه لحظه هم تو زندگی من نزاره

اکانت ۳ نفره مون💞🤪