2777
2789
عنوان

کنترل همسر همه بیان نظر بدید میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 92 پست
ع ین منی که تو ولی اکر پیشم نباشه هم فقط اس ام اس میده که چیکار میکنی چی خوردی کی میایی

من تو چند سال زندگی مشترک هیچوقت تنها جایی نموندم 

مثل کنه چسبیده به من بود

حتی به شوهر خواهرامم بدبین بود یه حرفایی میزد که بیا و ببین😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر قشنگ توضیح دادید👏👏👏👏👏

ای کاش اسی گوش کنه 

ولی میدونم خیلیا تو این زندگی ها می‌مونن و بچه هایی دنیا میارن که روانی تر از باباشون میشه آخر سر زنه هم خودش میزنه به سرش و دیوونه میشه ، و وقتی شوهرش مرد و این پیر شد و جوونیش و آزادیش رفت ، مثل پرنده ای که پرواز یاد نگرفته ولی رها شده از قفس ، بلد نیست دیگه چجوری آزاد و رها زندگی کنه دیگه نمیدونه بقیه عمرش رو بدون اون مرد و سخت گیری هاش چجوری باید بگذرونه ، اصلا نمیدونه آزادی چیه ، یجورایی زندانی عاشق زندان بانش شده و نمیخواد از زندان آزاد بشه ، اینا کلا توهماته ذهنشه که فک میکنه دوسش داره ، چون چاره ای براش نمونده سعی میکنه خودش رو گول بزنه 

ولی امیدوارم اسی نخواد این آینده رو برا خودش درست کنه ، باید همت کنه و خودشون نجات بده خیلی سخته مستقل شدن و آزاد شدن ولی به یه عمر رهایی بعدش می ارزه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی