2777
2789
عنوان

تجربه کاملم از زندگی پس از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 64 پست

خدا خیرت بده لایکم کردی کنجکاو شدم اومدم تایپیک هات و یه نگاه بندازم چشمم خورد به  تجربه زندگی پس از زندگیت  خیییلی خوب شد یه تلنگری شد برام 

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی منم دعا کن منم خیییلی گنهکارم کاش بتونم غیبت و دروغ مصلحتی و کنار بزارم

حتما عزیزم 😔💞💞💕💓انشالله موفق بشی گناهان رو ترک کنی و چشم برزخی پیدا کنی 😍😍😍😍😍

عزیزم من تو تاپیک قبلی یه خوابی از امواتمون تعریف کردم اگه امکانش هست لطفا تعبیرشو میخوام😍

سلام عزیزم دیروز میگفتید میشد تعبیر کرد ایشون امروز رفتن مکه ،حیف دیر فرستادی عزیزم ببخشید 💓💕

‏وقتی از دنیا رفته بودم به خانوادم زنگ زدن که به بیمارستان بیان ولی نگفته بودن مردم. دقیقا زمانیکه ...

سمیرا برام دعا کن عزیزم 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

خوش به سعادتتون ولی بعضی هاهنوز باور نمیکنن خدا به هممون رحم کنه من که خیلی میترسم هرچند که واقعا قلبم شکسته وخودش میدونه امیدی ندارم اما بازم خیلی گنهکارم خدایامن وببخش😔💔

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

یعنی دنیای بعد مرگ وجود داره؟ از نزدیکام فوت شده همش فکر میکنم کجاست الان روحش چیکار می‌کنه .ای کاش دنیای دیگه ای هم باشه بتونم باز ببینمش

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
من به این چیزا اعتقادی ندارم و نظری درمورد راست یا دروغ یا چیزای دیگه اش ندارم ولی جالب بود لذن بردم ...

فقط کسیکه این چیزارو واقعا تجربه کرده میتونه ناراحت باشه برات

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

سمیرا تروخدا همه چیو ریز ب ریز از اول تا اخر بگواینارو سری قبل نگفتی

یک جاهایی رو نگفتم مثلا تو بیمارستان روحم خیلی سنگین شده بود ،من دلم میخواست با روحم برم داخل شهر رو نگاه کنم ولی بهم اجازه نمی‌دادند و اینو از سنگینی روحم متوجه شدم ،اونایی که میرن داخل شهر روح سبک دارند و بهشون اجازه داده میشه 

فقط کسیکه این چیزارو واقعا تجربه کرده میتونه ناراحت باشه برات

کی هست ثابت بکنه چی درسته و چی غلطه به جز خدا ؟؟ 

و چه کسی می‌تونه تشخیص بده واسه کی باید ناراحت باشی و کی می‌تونه تشخیص بده توی قلب من چی میگذره یا من ارتباطم با خدا ضعیف تر از اون هست ؟؟ تو یا خدا ؟؟ شاید هم یه سری از مردم ک ادعای خدا شناسی و مردم شناسیشون گرفته