2777
2789
عنوان

چرا اینایی که کامپوزیت کردن دهنشون بو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 73 پست
نه ربطی نداره من یک بنده خدایی رو میشناسم بعد از هر وعده مسواک میزنه اما دهنش بود میده

کامپوزیت داره؟

اگه اره جایی رفته که معتبر نبوده لثه هاش خراب شدن

اگه کامپوزیت نیس شاید بوی دهانش از معده یا لوزه و اینا باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید خیلی ببخشید دهن بو بده شوهر میبوسه ادم رو؟من پنج سال از کامپوزیتم میگذره سال بعد باید تعویض ک ...

اره منم میگم به بهداشت دهان اهمیت نمیدن حتما خب دندونی که کامپوزیته مراقبت میخواد نخ دندون دهانشویه مسواک من خیلی حساسم مخصوصا وقتی کسی روبروم حرف میزنه خیلی اذیت میشم 

دقیقا بخدا من ادمایی رو میبینم کلی عمل ارایش تو باشگاه فکر کن انگار میاد عروسی ولی بوی بدی میده خب ب ...

ی خواهر شوهر دارم فامیلم)از بچگیم کیف میکردم همیشه ی خدا تمیز اتو شده مرتب ... نچرالم هست. ولی خیلی تمیزه  با اینکه ازش متنفرم  ولی تو طایفه شوهرم از همشون تمیز تره

اره منم میگم به بهداشت دهان اهمیت نمیدن حتما خب دندونی که کامپوزیته مراقبت میخواد نخ دندون دهانشویه ...

میفهمم

راستی دندون کامپوزیت دیگه نمیشه دهانشویه زد

از اولین روز باید رعایت کنی نخ دندون رو بعدم مسواک

کامپوزیت داره؟اگه اره جایی رفته که معتبر نبوده لثه هاش خراب شدناگه کامپوزیت نیس شاید بوی دهانش از مع ...

۶ ساله کامپوزیت کرده 

هزینش چقدر میشه درست کنه؟

بیچاره خیلی اذیته دائم ماسک میزنه فکر نکنم پول هم داشته باشه درستش کنه

۶ ساله کامپوزیت کرده هزینش چقدر میشه درست کنه؟بیچاره خیلی اذیته دائم ماسک میزنه فکر نکنم پول هم داشت ...

میتونه برداره کلا

عمر کامپوزیت شیش ساله

اگه نرسی بهشون عرض ۳ سال باعث گندیدن لثه و بین دندون میشه

اگه برسی ۱۰ سال هم میشه استفاده کرد

بره ریموو کنه 

اگه دندون خودش رو تراش نداده باشن راحت میشه

من از هزینه خبر ندارم

فقط کسی باید کامپوزیت کنه که اولا جای معتبر بره

دوما پول تعویض داشته باشه

نگران نباش اگه به بهداشت دهانت میرسی بو نمیگیره فکر کنم مسواک و نخ دندون و دهانشویه نمیزنن خیلیام تا ...

بیشتر مشکل معده باعث بوی دهن میشه سردی معده و اسید معده دندون خراب اینقدر بو نمیده

من لمینت کردم مشکلی ندارم باید دکتر خوب بریلابد بهداشت رعایت نمیکنن یا مشکل پوسیدگی دارن

من دندونم پوسیده شده افتضاح تازه تونستم پولشو جور کنم این هفته میرم دندونپزشکی ولی متوجه بویی نشدم 

من یکی از دوستام خیلی بو میداد دهنش علتشم سردی معده بود الان خوب شده

من دندونم پوسیده شده افتضاح تازه تونستم پولشو جور کنم این هفته میرم دندونپزشکی ولی متوجه بویی نشدم م ...

ممکنه در کل بوی دهن فقط دندون نیست لوزه گلو و معده همرو میتونه شامل شه

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه