2777
2789
وای خیلی اورژانسیا جذاب بودنتازه یه بار یکیشون واسه یکی از بچه ها که حالش خیلی خراب بود آمپول زدآقا ...

درکل نسل قبل علوم پزشکی ی چیز دیگه بود پسراشون ..الان دخترا پیشرفت کردن پسرا همه قد کوتاه

من بدبخت رو استاد چشم رنگیم کراش زدم امروز البته پرستاره اون

وای خیلی اورژانسیا جذاب بودنتازه یه بار یکیشون واسه یکی از بچه ها که حالش خیلی خراب بود آمپول زدآقا ...

زمان ما ازین چیزا نبود یه مرده نابینا بود میاوردن برامون مداحی کنه همونم بچه ها کم مونده بود قورتش بدن از بس مرد ندیده بودن 😂 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من به واقعیت تبدیل میشه هرچیزی که فکر میکنمشهریور همش دستمو میزدم به شکمم نیگفتم بچه نازم دوماه ...

وایییی تو از بنده های محبوب خدایی

یه خواهشی ازت بکنم قبول میکنی؟ میشه راجبم فکر کنی ببینی چه اتفاقی واسم میوفته همینجوری حدس بزن 

من یکی از فانتزیام این بود  وقتی بزرگ شدم خدمتکار داشته باشم

تو فکر و خیالم همیشه و  مدام صداش میکردم و بهش کار میگفتم 

اسمشم کبری بود

اما الان خودم خدمتکار خانواده ام

ایموجی خنده

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
وایییی تو از بنده های محبوب خدایییه خواهشی ازت بکنم قبول میکنی؟ میشه راجبم فکر کنی ببینی چه اتفاقی و ...

با ی پسر خوشگل تر از خودت ازدواج میکنی گیر میده بهت فکر کنم دوست داره توام کوتاه میای

با ی پسر خوشگل تر از خودت ازدواج میکنی گیر میده بهت فکر کنم دوست داره توام کوتاه میای

😂عهه خداروشکر پس بچمون خوشگل میشه

حدسات راجب الانمم درست بود چون یه دوست پسر داشتم خیلی گیر میداد ولی همیشه کوتاه میومدم