2777
2789
عنوان

میخوام وزن کم کنم ولی انگیزه شو ندارم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 57 پست
یه لباس خوشگل ، دو سایز کوچیک تر بخر بذار جلوی چشمت انگیزه می‌شه . در طول روز هم عکس آدمهای خوش هیکل ...

همینکارو کردم الان چند دست لباس تنگ دارم😭😂😂😂

نگاه به اسمم نکنید خیلی مظلومم😔😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیاده روی برو روزی نیم ساعت ورزش کن وکم کم غذاتو با کوچیک کردن بشقاب کم کن.هرتلاشی نتیجه داره مطمن ب ...

چندجاخوندم میگن پیاده روی زیاد تاثییر نداره

ولی برای راه مدرسه حدودا ۴۰ دقیقه هر روز پیاده روی میکنم

تا ظهر مدرسه ام بعدشم خسته ام میگیرم میخوابم بعدم پاشم درس بخونم اصن نمیشههزینشم ندارم😂😭

اها پس تو گوگل ببین چیا کالریش کمه همونا رو بخور مثلا بیشتر چیزای آب پز بخور تو خونه ورزش کن

نه بابا ۱۷ سالمهمیدونم زیاده باید کمش کنم انگیزه شو ندارم

از من انگیزه بگیر من تونستم توهم میتونی 

من ۸۰بودم سه تا زایمان رفتم نوشتم باشگاه الانم ۶۵هستم یکسال نیم باشگاه میرم یکماه بدنسازی شروع کردم عکس نشونت بدم؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
چندجاخوندم میگن پیاده روی زیاد تاثییر ندارهولی برای راه مدرسه حدودا ۴۰ دقیقه هر روز پیاده روی میکنم

پیاده روی باعث گشنگی میشه دیگه و باعث میشه بیشتر غذا بخوری ولی فک کنم بالای نیم ساعت باشه خوبه یه غذایی بخور سیری کاذب بیاره دیگه نمیدونم😂

از من انگیزه بگیر من تونستم توهم میتونی من ۸۰بودم سه تا زایمان رفتم نوشتم باشگاه الانم ۶۵هستم یکسال ...

نه عزیزم قبولت دارم

چه‌قدر خوبه اراده قوی موفق باشی

انشاالله منم میتونم ازپیش برمی‌آمد

*زجه😭😭😭😂😂