2777
2789

ساعت هفت صبح امتحان میانترم شیمی دارم دیشب پریود بودم انقدر حالم بد بود خوابیدم زود الآنم از درد دارم میپیچم به خودم خیلی عذاب وجدان دارم چیکار کنم😭

کاربری دست دو نفره 👒اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم یهو پاشدم خوابم نمی‌بره.

آنقدر از این امتحانات هست که هیچ نقشی تو دانشگاه قبول،شدنت ندارن بعدا خنده ات میگیره

خیلی مطالعه لول بالایی داشته باش برای نهایی و کنکور

ولی امتحانات مدرسه ای رو خیلی خودتو سرزتش نکن

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.عاشق امام زمانم.

نرو بگو بعدا ازت امتحان بگیرهگواهی ببر براش

مهاون گفت اجباری باید بیاید حتی با برانکارد

کاربری دست دو نفره 👒اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن
سلام منم یهو پاشدم خوابم نمی‌بره.آنقدر از این امتحانات هست که هیچ نقشی تو دانشگاه قبول،شدنت ندارن بع ...

سلام عزیزم 

شما پزشکی قبول شدین؟

آفرین بهتون 😍🥺

فدای سرت نهایی مهمهالان تا بری یخورده دوره کن اونا که قبلا خوندی یادت بیاد اگه هم فک میکنی هیچی بلد ...

اره درسته ولی حس بدی بهم دست میده 

نه میتونم بخونم نه میتونم همینجوری بمونم

فشارم رو ۹ عه سرم ک درحال انفجاره ...

سلام عزیزم شما پزشکی قبول شدین؟آفرین بهتون 😍🥺

سلام بله دانشجو هستم.

سعی کن درست پیش بری از همین الان خودتو هم بخاطر چیزای بی ارزش ناراحت نکن

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.عاشق امام زمانم.

گواهی ببر هیچ کاری نمیتونن بکنن قانونا

گواهی نگرفتم جای سرمم رو نشون بدم مگر اینکه 🤕

سلام بله دانشجو هستم.سعی کن درست پیش بری از همین الان خودتو هم بخاطر چیزای بی ارزش ناراحت نکن

اگروفتشو دارید میتونم ازتون سوال بپرسم چندتا ؟