2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 87 پست
نمازش چجوریه

دو رکعت رکعت اول سوره حمد و فتح 

رکعت دوم سوره حمد و نصر 

نماز دومشون هم میشه توی سوره حمد در هر دو رکعت ایاک نعبد و ایاک نستعین رو صد مرتبه تکرار میکنید 

این دو نماز مربوط به امام زمان هست هر کدوم راحتترید بخونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو رکعت رکعت اول سوره حمد و فتح رکعت دوم سوره حمد و نصر نماز دومشون هم میشه توی سوره حمد در هر دو رک ...

ممنون

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

میشه برام تعریف کنی اتاق های ای سیو که تاریک بودن چجورصداهایی میومد اخه گفتی وحشناک بود

اره اسی لطفا بگووو

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

استارتر شمایی 🥹♥️ 

عزیزم

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه)🌱🪽

میشه برام تعریف کنی اتاق های ای سیو که تاریک بودن چجورصداهایی میومد اخه گفتی وحشناک بود

یک صدای خش دار شیطانی،من این صدا رو حتی تو فیلم های ترسناک هم نشنیدم واقعا وحشتناک هر چی بگم کمه از ترسناک بودنش

چون استارتر رو به این دلیل نجات دادن معنیش اینه هر کس رو نجات بدن به خاطر خودشونه؟!

نه من توی تجربه های دیگه شنیدم میگن که از ائمه گفتن که چون فلان جا برام گریه کردی اشک ریختی اینجا نجاتت دادم. 

نمیگم برای خودشون.

ممنون عزیزم گفتنش از نگفتن خیلی بهتر هست ،چند نفر رو میشناسم الان تجربه مرگ دارند ولی تعریف نمی‌کنند ...

بله درسته 

به نظرم این رسالتیه رو دوش کسائی که این تجربه رو داشتن بیان بقیه رو آگاه کنن، بلکه یک تلنگری بشه به افراد بی اعتقاد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
یک صدای خش دار شیطانی،من این صدا رو حتی تو فیلم های ترسناک هم نشنیدم واقعا وحشتناک هر چی بگم کمه از ...

وای من اسنچیزا رو میشنوم‌میخوام قبض ردح بشم

میترسم

من خیلی گناه کردم تو زندگیم  و میکنم

نکنه خدامارو نبخشه

💖💖💖💞💖💞لطف داری بهم ممنون

الهی زنده باشی 

برام دعا کن 🪷

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه)🌱🪽

نه من توی تجربه های دیگه شنیدم میگن که از ائمه گفتن که چون فلان جا برام گریه کردی اشک ریختی اینجا نج ...

کسایی که اعتقادی نداشتن هم مورد لطفشون بودن و باعث شده بعد از برگشتشون معتقد بشن

ولی در حالت عادی هم کاملا منطقیه که کسی که ما رو دوست داشته باشه ما هم دوسش داشته باشیم و وقتی که کمک میخواد دستش رو بگیریم 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)