2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 87 پست

من. امشب بد دعوا کردم و حرفهای جالبی نزدم در کل گناه کردم و یه نا شکری کردم ولی پشیمون شدم و توبه  کردم لطفا برام دعا کنید 

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

چرا اونجا ائمه به خاطر خودشون آدمو شفاعت میکنن. مثلا همینجا که گفتی به خاطر اینکه از حضرت علی اصغر د ...

ب ظلم هایی که درحقشون شد فکر کن .. بهت پیشنهادمیکنم کتاب همرزمان حسین روبخونی به جوابهات میرسی. به خدا قسم ازوقتی خوندمش اسم اماما میادقلبم تیکه تیکه میشه بمیرم برای مظلومیت تک تکشون

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اون روز به بعد که آقا امام زمان باعث شد به دنیا برگردم هر روز برای سلامتیشون صدقه میدم و دو رکعت ...

به اقای موزون گفتی؟

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

خدا خیرت بده با اینکه میدونی ممکنه قضاوت بیجا بشی، بازم تجربه ی قشنگتو گفتی

اگر اینو می‌فهمیدیم که زندگی بعد از ظهور چقدر لذت بخش و زیباست، شب و روزمونو میزاشتیم برای دعا، ولی حیف که درکشو نداریم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
مگر وظیفه دارند دائم به ما لطف کنند ،چیکار کردیم براشون که ازشون توقع بیجا داشته باشیم

اونا خوبان خدا هستن بزرگان هستن ،با من و شما فرق دارن.اگه شما به یه فقیر کمک کنید ، از اون آدم توقع کاری و داری؟

بله گفتم عزیز

ای جان.. چی شد؟

خدا خیرت بده با اینکه میدونی ممکنه قضاوت بیجا بشی، بازم تجربه ی قشنگتو گفتیاگر اینو می‌فهمیدیم که زن ...

ممنون عزیزم گفتنش از نگفتن خیلی بهتر هست ،چند نفر رو میشناسم الان تجربه مرگ دارند ولی تعریف نمی‌کنند ،کار درستی نیست به نظرم خدا خواسته برگردیم تا بقیه رو آگاه کنیم

منی که بقیه اماما رو دوس داشتمو یادشون بودم بجز امام زمان

چن وقتیه مهرومحبت امام زمان افتاده تودلم براشون صلوات میفرستم  وبرای ظهورش دعا میکنم 

برای خودم عجیبه که فقط اسمشو میدونستم وهیچ علاقه ای بهشون نداشتم وباور هم نداشتم بهشون

که اینطورشد

یکی از علاعم ظهورهمینه همه دنیا مهدی رومیشناسن

از اون روز به بعد که آقا امام زمان باعث شد به دنیا برگردم هر روز برای سلامتیشون صدقه میدم و دو رکعت ...

نمازش چجوریه

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

ممنون عزیزم گفتنش از نگفتن خیلی بهتر هست ،چند نفر رو میشناسم الان تجربه مرگ دارند ولی تعریف نمی‌کنند ...

حق++++

من وقتی تجربه های شماهارو میشنوم و میبینم اعتقادم قوی تر میشه و هرسری جیزای قشنگ‌تری راجب دین میبینم

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

چرا اونجا ائمه به خاطر خودشون آدمو شفاعت میکنن. مثلا همینجا که گفتی به خاطر اینکه از حضرت علی اصغر د ...

چون استارتر رو به این دلیل نجات دادن معنیش اینه هر کس رو نجات بدن به خاطر خودشونه؟!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)