2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی خودم

1053 بازدید | 87 پست

اللهم عجل لولیک الفرج...💖💕

بعضی دوستان خواستن تجربه مرگم رو بگم که بفرمایید خدمت شما 

ماجرای من از اونجایی شروع شد رفته بودم یک ساندویچی و ساندویچ سفارش داده بودم و خوردم ولی ساندویچ باعث شد سر درد بدی بگیرم و چشم هام درد شدید داشت داشتم برمیگشتم خونه برم دارو بخورم از خیابون که رد شدم حواسم به درد چشم بود و چشمام رو با دستم ماساژ میدادم دردش کم بشه و نگاه نکردم و یکباره صدای بوق بلندی شنیدم و نگاه که کردم فرصت نشد و زد بهم و پرت شدم و بیهوش

دور من جمع شدند و دیدن افتادم نفس ندارم نبض ندارم  و یک خانم پیرهن سفیدشونو دراورن کشیدن روی من یهو دیدم یه دریچه دایره ای مثل سیاه چاله کنارم باز شد 

‏از داخلش چند نفر سیاهی با صدای ترسناک گفتن سمیرا دختر مریم بیا باید زودتر بریم من ترسیدم معمولا هروقت میترسم به عادت میگم یا علی کمک! اونجا هم همینو گفتم داشتن می اومدن منو ببرن که یهو یه نور بغل اومد یه مرد مهربون و زیبا متوجه شدم امام علیه، یه اشاره کرد به اونا که برن و رفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم بهشون من دارم میمیرم!؟ امام علی گفت بخشیده شدی و بهت فرصت دادن! گفتم چرا؟ آقا امام زمان واسطه شدند و دستمو گرفت و  یه لحظه ای وارد یه بیابون شدیم دیدم یه مرد بچه نوزاد دستشه تشنه اس تیر زدن گلوی بچه خونشو فرشته ها قطره قطره بالا بردن یه ذره روی زمین نریخت، گفت تو از این بچه جلوی رفیقات حمایت کردی خودش ضامنت شد،

‏شب قبل خونه دوستم داشتن کربلا و آقا امام زمان مسخره می‌کردند که اینا همه خرافات هست،منم گفتم من واقعا سر ماجرای علی اصغر ناراحت میشم حق نداشتن به بچه ی تشنه آب ندن، سر این گفتن علی اصغر ضامن من شده،و به کسی هم که به امام زمان می‌گفت وجود نداره درگیری لفظی پیدا کردم و بهم فحش دادیم

اینجا دیدم دوباره برگشتم بالا سر جنازه و یک خانم دکتر داشت وسط خیابون تلاش میکرد احیا کنه منو،ترسیدم و به حضرت گفتم میترسم برگردم فلجی چیزی شده باشم، امام علی گفت،

نترس امام زمان نمیذارن برات مشکلی پیش بیاد و واسطه شدند، منو بردن بیمارستان هنوز خودمو میدیدم اما دیگه امام علی نبود اون سیاه چاله هم نبود، همه چی عادی بود و من ICUبودم، همه اتفاقا رو دیدم شنیدم بعدا برای بقیه تعریف کردم میگفتم تو که نبودی چه جوری فهمیدی؟ توی ICU یه پرستاره قرآن هرروز با گوشی پخش میکرد

اون بخش کامل نورانی بود، بخشای ICU ی دیگه سیاه و ترسناک بود و صدای وحشتناک داشت و خیلی آدم میمرد، ولی بخش من پر از نور بود واسه پخش قرآن کسی میمرد راحت جون میداد کسی اذیت نمیشد همه راضی بودن، بعد یه پیر مرد اومد پیشم گفتم تو مُردی؟ گفت نه من خیلی وقته زندم مرگ رو تجربه نکردم

ممنون ک تجربه تو ب اشتراک میزاری 

اما اینطوری تجربه ب اشتراک گذاشتن بدبینی ایجادمیکنه 

آقای موزون ک اینکارو میکنن حداقل برای هرمورد۵تا۷ماه شایدم بیشتروقت میزارن وتحقیق میکنن تا دلایل کافی داشته باشن ومستندات

گفتم دلم میخواد همه مثل من این چیزا رو درک کنن میشه؟ گفت به جای همه دعا کن به نیت همه تا درک کنن بدون اینکه بمیرن،خدا حساب میکنه، گفتم یعنی چی؟ گفت دعا مهمه دعا قوی ترینه به جای بقیه دعا کنی چند میلیون برابر به خودت میرسه، گفتم چه جوری دعا کنم؟گفت برای برگشتن منجی دعا کن جای همه

توی ذهنم امام زمان اومد که براش دعا کنم، گفتم دعا کنم چی میشه؟ گفت سالها به روزهای برگشتن منجی نزدیک میشه، گفتم یعنی چی؟ گفت دعا کنی برای ظهور منجی این دعا باعث میشه این اتفاق زودتر بیوفته و همه اونوقت خوشبختن،گفتم پس به نیت مردم‌جهان دعا کنم بهتر نیست؟گفت منجی برای تمام عالمه

‏گفتم تو کی هستی؟ اسمشو گفت یادم نیست ولی گفت همیشه با امام زمانه و گفت شاهده که امام زمان برای من و همه دعا میکنه و اگه نجات پیدا کردم از دعای اونه، چون همه ی دعاها برای اجابت رو باید امام زمان تایید کنه، یهو اونم رفت و من بعد چهار روز بیدار شدم و دیدم 

دیدم اون پیرمرد داره بهم لبخند میزنه و دوباره خوابم برد و بیدار شدم دیدم همه دور منن و خواهرم انقدر گریه کرده بود چشماش قرمز و زخم شده بود

برگشتم به دنیا رو مدیون امام زمان و حضرت علی اصغر هستم 

برای تعجیل در ظهور یک صلوات بفرست

‏گفتم تو کی هستی؟ اسمشو گفت یادم نیست ولی گفت همیشه با امام زمانه و گفت شاهده که امام زمان برای من و ...

حضرت خضر نبی بودن احتمالا

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد