2777
2789
منم تا صبح میتونم دلیل بیارم که کا ای کیمیا مخصوصا درمورد اینکه اجازه نداد آرش بچه را ببینه اشتباه ن ...

کاملا نامردی خود خواهی بود چون پدر جدید پیدا کرده بود خودش شوهر عوض کرد کیمیا حتی از پیمان به خاطر اینکه درست حسابی از آزاده مراقبت نکرد خدایی تو اون شهریاری شلوغ کی میگه به بچه بستنی خریده میخوای بری پیش مامانت برو که ارش راحت بتونه بدزده الان ارش گم کرده بود بچه رو کیمیا نگاهش نمیکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دقیقا به همین دلیل که هرکی نیره می لیاقتش کیمیاهم فت می لیاقتش چون آرش لیاقت کیمیا را نداشت آدم ...

من دلایلم گفتم شما بگی تا صبح هم برات میگم هرکی طرفدار یه کارکتر هست تو واقعیت واقعا از کیمیا مادرش خوشم میاد ولی کارکترشون دوست نداشتم یا پیمان مودب با شخصیت آروم بود دوستش داشتم ارش دوست داشتم مشفق بد بود پدر کیمیا خوب بود هرکس دلیل خودش داره بعد اینجا با آرامش پست گذاشتیم شما انگار با حرص دعوا نوشتی میخوای نظرتون به دیگران تحمیل کنی از نظر شما کیمیا با لیاقت بود اوکی دیگه چرا دعوا داری این تاپیک ها جنبه فانه چیز دیگه ای نیست قرار نیست نظر همه مثل هم باشه تو واقعیت من از پوریا پور سرخ خوشم نمیاد اونم به خودم ربط داره این خانوم اومد تاپیک زد نظرتون بگید دیگه دعوا چرا

من دلایلم گفتم شما بگی تا صبح هم برات میگم هرکی طرفدار یه کارکتر هست تو واقعیت واقعا از کیمیا مادرش ...

اگه تحمیل بده چرا امثال شما زمان پخش سریال اون‌همه نظراتتون  ا ت پیج نویسنده خدابیامرز بهش تحمیل کردید وهی میگفتید باید تین میشد اون نی شد یاجی اون بهش فحش  ناسزاگویی.

اگه تحمیل بده چرا امثال شما زمان پخش سریال اون‌همه نظراتتون ا ت پیج نویسنده خدابیامرز بهش تحمیل کرد ...

چقدر بده قضاوت میکنی منو وقتی تا حالا ندیدی من اون موقع ها که کیمیا پخش میشد یه گوشی ساده داشتم تو نخ کامنت گذاشتن اینجور چیزها نبودم اصلا والله یه گوشی ساده داشتم مامانم کیمیا دوست داشت ماهم هرشب میدیدم بعد ها دوباره کیمیا رو دیدم نویسنده رو اصلا نمیشناسم چقدر حرص میخوری زشته اومدی توهین میکنی کیمیا یکم ارش بدبخت دوست داشت زندگی آرش به گند نمیکشوند بدبختی ارش پدری مثل مشفق بود همین  ارش حتی حاضر بود برای نجات مادر کیمیا کارخانه مادرش بفروشه چقدر به کیمیا فضول گفت با فرزانه حرف نزن  کیمیا فقط حواسش به دوستاش بود ارش براش اهمیتی نداشت لیاقت ارش نداشت

نظر من اینه نمیتونی نظرت تحمیل کنی برگشتع میگه به نویسنده والله من نویسنده اش نمیشناختمش کی بود قشنگ معلومه چه شخصیتی داری بابا تهش فیلمه مهراوه شریفی نیا پوریا پور سرخ هزار بار فقط نقش زن شوهر دارن بی خیال چطوری من رو قضاوت کردی حلالت نمیکنم 

استارتر این پست ببند قفل کن لطفا تا گزافه گو ها کمتر بحرفن

اون وقت منظورت از گزافه گو دقیقا کیه؟ حتما کسی فقط حق میگه که نظرشمارا تایید کنه هان؟ حالا اون‌وقت پس کی داره نظر را تحمیل میکنه من یا شما؟بعدم به ظاهر سعی میکنی بت خوش زبونی حرف بزنی وبه من میگی دع ا داری از اون طرفم میگی گزافه گو.

چقدر بده قضاوت میکنی منو وقتی تا حالا ندیدی من اون موقع ها که کیمیا پخش میشد یه گوشی ساده داشتم تو ن ...

خب حلال نکن منم امثال تکرا حلال نمیکنم که بهم میگی گزافه گو وهی میکی نطرت را تحمیل میکنی من تحمیل میکنم یا شما که چون نظرمن بابویه متفاوته میگی داری نظرت را تحمیل میکنی نظری را غیر تحمیلی نی دونید که هم نظر شما باشد تورا به من تهمت نی زنی میگی معلومه چجور شخصیتی داره.همین آرش خانی که شما میگی میخواست کارخونه مادرش برای نجات جون مادر کیمیا بفروشه اصلا شب اعدام مادر کیمیا براش مهم نبود وتخت رفته بود خوابیده بود حای به خاطرخیط شدن پیمانم بدش نپی اومد که مادر کیمیا اعدام بشه.

خب حلال نکن منم امثال تکرا حلال نمیکنم که بهم میگی گزافه گو وهی میکی نطرت را تحمیل میکنی من تحمیل می ...

امثال تو فقط میگی چیزی که من میگم درسته همین که با حرص میگی همینکه توهین میکنی معلومه چی هستی اوکی تو خوبی بای

چقدر بده قضاوت میکنی منو وقتی تا حالا ندیدی من اون موقع ها که کیمیا پخش میشد یه گوشی ساده داشتم تو ن ...

بعدم کیمیا مگه چیکار کرد که زندگی آرش را به گند کشید مگه کیمیا باعث جدایی پدرومادر آرش بود مگه کیمیا عشق ار ش رت کشت مگه کیمیا بچه آرش را دزدید هان اوم آرش لود که بادزدیدن آزاده به زندگی کیمیا گند زد آرش حقش بود به زورخودش را به کیمیا تحمیل کرد با پاپوشدرست کردن برای پیمان بعدم اگر شما بی مادر بزرگ شدن آرش راظلم می دونید پس چرا همین را درمورد ازا ه نمیگید  همش میگید عوضش آرش تو رفاه بزرگش کرداگر این جوریه که خودآرسم تو  رفاه بزرگ سد پس مشکلی نداشت بعدم کل بدبختی آر تو زندگیش بی مادر بزرگ شدنش بود همین وبس اون که بعد رویا تونست عاشق کیمیابشه بعد کیمیا خم میتونست عاشق یکی دیگه بشه که هم بکر خودشه واز اون تنهایی در می ا مد .بعدم کسی نمیخواد نگرش را تحمیل کند بلکه منم مثل شما فقط نط م رل دارم میگم منتها درواقع خودشم داری نظ ت  ا به من تحمیل می کنی ومنظورت این هست که نباید نظری را که با نظر پا مخالف هست رابطی به قول نویسندش همیشه کارمون این بوده که بزنیم تو دهن کسایی که نگاه متفاوت تری نسبت به مادارند چ ا شماها مادر آرس را مقصر نمی دونید که طلاق گرفت کبچش را بت مشفق تنها گذاشت زیردست آدمی که می دونست چیه بزرگ بشه بعدم به خاطر خودش که بچش را پیشخوان نگه دارا بهش ظلم کرد وسعی کرد عاشق کیمیا بشه وقتی نی دونست این عشق بک طرفین بعدم که راحت ولشکرد منم نمیگم به آرش ظلم نسد سد اما ربطی به کیمیا نداره اوال همه پدرومادر بهش ظلم ک دند بعدم خودش به خورش ظلم کرد.

امثال تو فقط میگی چیزی که من میگم درسته همین که با حرص میگی همینکه توهین میکنی معلومه چی هستی اوکی ت ...

توصدبار به من توهین میکنی هی میگی معلومه کا چی هستی وفلان بعدمیگی من حلالت نمی کنم توکی هستی بخ ای من راحلال کنی یانکی منم تورا نمیکنم راست میکی بگو چی هستم لنگه همون آرشیدهرچی ولتون‌میخ اهید به آدم می‌کند بعدم مظلوم نمایی الکی میکنید.