2777
2789
عزیزم هر کسی پی لیاقت خودش میره وگرنه آرش تو اون زمان یکی از تاپ ترین انتخاب ها بوده که شانس هر کسی ...

بله دقیقا به همین دلیل که هرکی نیره می لیاقتش کیمیاهم  فت می لیاقتش چون آرش لیاقت کیمیا را نداشت آدم درستی نبود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرش بدون مادر بزرگ شد کنار مردی که خودخواه فرصت طلب و یک بی شرف کامل بود و انگار ارش برای اینکه بعدا ...

آخرش جونش را بابت کیمیا داد چون به خاطر گندکاری خودش پدرش برای اینکه آرش آزاده را از دست نده میخ است کیمیارا بکشه

کیمیا آخر فیلم گفت اگه یکم کوتاه می اومد زندگیش با ارش حفظ میشد ارش عاشق بود چون بعد کیمیا ازدواج نک ...

من نمی دونم منظورتون اینکه که کیمیا گفت اگر خودش ک تاه می اومد یا آرش چون تا اون جایی که یادمه ودرواقع برداشتم ازحرفاش بود میشه گفت منظور کیمیا این بود که اگرآرش کوتاه می‌شوند که درواقع گفت اگر که آرش جلوی پدرش وایمیسته زندگیش را به هم نمی زد.

آرش بدون مادر بزرگ شد کنار مردی که خودخواه فرصت طلب و یک بی شرف کامل بود و انگار ارش برای اینکه بعدا ...

بعدم‌ مشکل همه شما ایم هست که فکر می‌کنید که کیمیا به خاطر کارای پدرانش ازش طلاق گرفت درصورتی که اون کارا کارای خود آرام بود آرش بخ خاطر پدرشرفت دنبال اون محموله که آرشم‌می دونست به قولی مال بیت المال آپا برای پدرش رفت اون از کاری که با محبوبه کردوترسوندش که بره اون از پاپوش کخ برای اون یارو که پدرش نیخ است با کمک کمیته ای درست کرد که زمینش را بگیرهمشرکب خور م بود بچه دارم که نمی شدوخیلی کارای دیگه

کیمیا آخر فیلم گفت اگه یکم کوتاه می اومد زندگیش با ارش حفظ میشد ارش عاشق بود چون بعد کیمیا ازدواج نک ...

البته همیشه این طور نیست ‌ه فقط مردانه عاشق زنها هستند ازد اج کنند برعکسم هست گلرخ تو از یاد رفته مرتضی ولش کرد رفت خارج یعنی طلاق گرفتند واونم ازدواج گرو اما خب گل خ عاشقش بود سالها ازدواج ن‌رد  به پاش نشیتتادوباره به هم‌رسیدند ولی خب  اقلیت اسنی هست ‌ه تو کیمیا اتفاق افتاد خب معلومه زنی که خودش میره دادخواست طلاق میده پس از شوهرش بیزار شده معلومه که پاش نمی مونه ودوباره شوهر میکنهکه اگر میخ است پاش بمونه که طلاق نمی گرفت توقع داشتید دیگه بعد آرش ازدواج نکنه وبشینه تا موهاشر نگ دندوناش سفیدبشه.

هر کی نظری داره موفق باشی

بله درسته منتها یک سری چیزا نظر نیست یعنی واضحات اون چیزی هست که دیدیم این دیگه اسمش نظر نیست مثلا میگید آرش ماشین  ا براش خریده بود خب این نرمیست وهمچنین اینکه من گفتم‌نظر نیست چون تو خود سریال نشون داد که ارش تو زندان بکد کیمیا ماشین خریددیگه این نظر نیستد پورد فداکردن جومشم ب همیم اساس بود که ت وخود فیلم‌نشون  اد که مشفق به خاطر ا ش میخ است کسمیارا بکشه از ت‌ حرفاشون معلوم بود پس اسمش نظر نیست.

نه ارش واقعا مظلوم بو د تا صبح میتونم دلیل بیارم ولی امشب حالم خوب نیست شب خوش

منم‌انتظار ندارم‌الان جواب بدید ولی من چون‌یادم‌میره الان میگم‌نه همچینم مظلوم نیود یعنی شاید یه جاهایی بهش ظلم ک د اما خودشم کم ظلم به بقیه نکردکپ‌به خاطر اهداف خودش وپدر بقیه  ا اذیت نکرد.

نه ارش واقعا مظلوم بو د تا صبح میتونم دلیل بیارم ولی امشب حالم خوب نیست شب خوش

منم تا صبح میتونم دلیل بیارم که کا ای کیمیا مخصوصا درمورد اینکه اجازه نداد آرش بچه را ببینه اشتباه نبود وکاملا عاقلانه ومنطقی بود .

منم‌انتظار ندارم‌الان جواب بدید ولی من چون‌یادم‌میره الان میگم‌نه همچینم مظلوم نیود یعنی شاید یه جاه ...

ببین عزیزم واقعا حال ندارم بشینم درمورد سریالی که چند سال پیش پخش شد بیشتر از این بگم چون تو نی نی سایت درموردش زیاد تاپیک گذاشتن 

آرش شوهر و پدر خوبی بود اما کیمیا پیش از اندازه فضول بود پدر ارش راحت کیف حالش کرد و هیچ آسیبی ندید اما ارش دید و اون فرزانه ارش بدبخت قربانی کردن یکجا ارش به خواهرش میگه میخوام واقعا زندگی برای خودم درست کنم ولی اونا ولش نکردن تو خیلی سریال ها کارکتر با نقشه میاد جلو بعد عاشق طرف میشه و جونش براش میده ارش هم همین بود واقعا عاشق کیمیا بی لیاقت شده بود و براش هر کاری کرد که چی کا باهاش بمونه زندگی کنه ارش مجبور بود دوستای کیمیا رو تحمل کن روزی که میخواست بره روزنامه بگیر خبر دانشگاه کیمیا جشن بگیرن دوتایی صبحانه بخورن روستایی کیمیا زود تر اونجا بودن حتی کیمیا سعی نکرد این موضوع رفت آمد کنترل کنه همون نرگس وقتی ازدواج کرد کیمیا بهشون گفت بریم بستنی بخوریم سر یع گفت نه با فرشاد رفت الان کیمیا بود ارش ول میکرد با دوستش میرفت معنی زندگی مشترک یعنی غم شادی باهم باشیم کیمیا تا حال بد ارش دید بیخیالش شد رفت مادرش هم همیشه میگفت تضمین گرفتی یه راهنماییش نکردکیمیا عاشق پیمان بود از لج اونا رفت با ارش اما نمیتونست بگه پشیمونه حتی میخواست طلاق بگیره به اصرار پدرش رفت با ارش حرف زد بعد به خاطر آزاده کا طعم پدر داشتن بکش به ارش بله دوباره گفت ارش هم صدش گذاشت اما دوباره پدرش اومد اون فرزانه بیخیال نشدن تو ترکیه یه سریال نشون میده مثل اینه پدر مافیا بور پسرش هم همینطور برای یه سری کارها نزدیک دختره میشه با دختر ازدواج میکنه واقعا عاشقش میشه پدر هر کاری کرد دختره جدا نشد از پسره چون عاشقش بود مثل کیمیا نبود 

منم تا صبح میتونم دلیل بیارم که کا ای کیمیا مخصوصا درمورد اینکه اجازه نداد آرش بچه را ببینه اشتباه ن ...

ازاده به لطف آرش دکتر شد پدری کرد برای یه غریبه و امانتی کیمیا بود و حق نداشت اینکار و کنه باید بیخیال میشد میرفت یه خانواده درست حسابی تشکیل میداد اما ادم یه بچه گربه بیاره بهش غذا بده عادت میکنه چه برسه بچه نوازد بزرگ کنی حتما شب های بوده اون نوازد نخوابیده مریض شده ارش هم پا به پا کیمیا پرستاری کرده ازش ناپدری نبوده خود پدر بوده و ‌کیمیا حق نداشت اونو از دیدن بچه اش محروم کنه درکل کیمیا لیاقت ارش نداشت