2777
2789
جلو اینه داشتم ادا فلجا رو در می آوردم بابام رد شد😐

وای من ک از اینکارا هزار نفر دیدن ازم البته فقط عضای خانواده

دیروز هندزفری زده بودم صداشم زیاااد تو اتاق همینجور ک میرفتم خودمو تکون میدادم برگشتم دیدم داداشم خیلی وقته اومده تو اتاق همینجور داشت نگا میکرد

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بارم بابام سوتی داده وحشتناک🤣🤣🤣آبجیم و دامادمون اومده بودن خو نمون بعد آبجیم خیاطی میکنه نمیتونه درز پارچه رو راست بگیره و بدوزه بعد بابام گفت نمیخواد تو نمیتونی خوب راست کنی بده شوهرت راست کنه 🤣🤣🤣🤣همه فقط به سقف نگاه میکردیم می‌خواستیم محو شیم🤣🤣

مامانم یه بار با دهن پر داشت صحبت میکرد بعد غذای دهنش ریخت رو دست عموم بعد مامانم از رو دستش با انگشت ور داشت رف شست😶😂من قش کرده بودم انقد مسخره کردم مامانم با لگد از پشتم زد 

وای من ک از اینکارا هزار نفر دیدن ازم البته فقط عضای خانوادهدیروز هندزفری زده بودم صداشم زیاااد تو ا ...

😱🤣🤣🤣وایی

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

جلو جااااری واای

وای منم دختر خاله همسن خودم دارم هر سری جلوم رگباری میگ*وزه نمیدونم از صمیمت زیاده😑😕🤣🤣

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

خونه مامانم بودیم مامانم میخواست چیدمان وسایل خونه رو تغییر بده همسرم تلویزیون رو  جابه جا کرد وقتی زد به پریز روشن نشد منم هول شدم گفتم عزیزم درش بیار بکن توی یه سوراخ دیگه اون سوراخ همیشگی نه یه سوراخ دیگه خوبه

.

.

حالا خودم متوجه هیچ سوتی نشدم فقط دیدم شوهرم از خجالت داره ذوب میشه مامانمم توی افق محو شد بنده خدا

من مسلمانم به خدای علی بن ابی طالب(ع)
خدا نکشتت انقد بلند خندیدم همه بیدار شدن 🤣🤣🤣

خودمم بعدش به همه تعریف میکردم می‌خندیدم.الانم هر وقت رد میشم از اونجا خندم میگیره آقای دکتر همچنان با روپوش سفید اونجاست.انشالله همیشه بخندی عزیزم