ادمیه ک حتی نذاشت تو گروه عمه دختر عمه هام ک فقط زن هستن و خودشونم و ۷ نفر بیشتر نیس باشم.اینستا نذاشت.تنها ک اصلا جایی نمیبره. مثلا نذاشت ادامه تحصیل و اشتغال .حتی تلفنی نذاشت با دوستام در ارتباط باشم.قبلا دست بزن داشت.زود عصبی میشه سرپیچ و پوچ داد میزنه.حتی ب چادر نذاشتن هم گیر میده و میگه باید بزاری اگه مجلسی باشه.هفته ای ی بار اونم بعضی وقتا با التماس میبره خونه بابام بعضی وقتا عین آدم.اگ تو هفته بخوام برم پیش شون اصلا نمیزاره.صب تا شب تو خونه.خودم ب بیرون بردن من اهمیت نمیده اصلا مگه اینکه من بگم بریم بیرون ک اونم همش میگه نمیرسم.یک ماهه میگم ببر منو ارایشگاه میگه بعدا.دوماهه دلپیچه دارم میگم ببر دکتر میگه با مامانت برو من نمیرسم می بینه مریضم هااا...ولی خیلی وقتا کاسبه مغازه رو می بنده میره بیرون با دوستاش یا مادرش رو میبره دکتر یا کارهای دیگه..بعد اگ این نمیتونه کارهامو انجام بده بود و نبودش چ فرقی میکنه برام .
کاش بتونم یسریارو تو این تاپیک تگ بکنم همین چند دقه پیش بود بحث مهریه بود تو ی تاپیک براشون این جور چیزا مهم نبود همش میگفتن مهریه فقط زیاد باشه🤦🏼♀️
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
کل زندگیم.خونه بابام و مادرشوهرم خواهرشوهرم خلاصه میشه
🥲🥲🥲من باهاش حتی بازار. هم دوست نداشتم برم میگفت چرا از فروشنده سوال کردی باید به من میگفتی ازش بپرسم چرا صداتو نازک کردی چرا نگاهش کردی چند سال باهاش سعی میکنم نرم جایی وقتی برم بیام دعوا میشه🤭🥲امسالم چون میخواست کرایه خونه بده یه روز قبلش گزاشت و رفت
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!