۱۳ ماهشه ده میخابه دوازده بیدار میشه آب میدم دو بیدار میشه رو پا میزارم پنج بیدار میشه شیر میدم هفت کامل بیدار میشه من از پنج به بعد دیگه خوابم نمیبره چشمام میسوزه سردرد میگیرم
۵ ماه دیگه از شیر بگیرمش؟ خودشم خواب عمیق اصن نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خیالمو راحت کردی همش فکر میکردم حتما حتما باید تا ۲ سال شیر بخورهمطمئنم دیگه شیر ندم غذا میخوره ...
پسر من ۱۰ ماهشه تاکید دکترش تا یسال بود تو پستای اینستاگرامش درباره غذا و اینا گفته بود فقطو فقط تا یکسال الویت شیره بعدش غذاس چون بچه اگه زیاد شیر بخوره بعلاوه سردی و بیرون روی زیاد دیگه میل ب غذا نداره بعدیکسال دیگه شیر وزن نمیده ب بچه غذاس که ب وزنگیری کمکمیکنه پسر منم شدیدا بد غذاس ولی خب خودش اگه ۶ ماه شیر شبشو قطع کرده😂
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
من خودم اصن طرفدار شیر نیستم فقط اینکه میگن زیر ۲ سال شیر نخوره کمبود میگیره گیج شدم
میگن اصلا شیر مادر که بعد ۶ ماه قوت قبلو نداره حتما کمکی بدین حالا شیر خشکم پسرم کلا شیر خشک میخوره ولی غذا خیلی بهتره حالا شما با دکترش صحبت کن چند ماهم روش ولی یسری بچها خودشون کم کم نمیخورن دیگه زده میشن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید