2777
2789
عنوان

اگه هجده ماهگی بگیرمش از شیر خواب شبش خوب میشه مامانای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 49 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چی بهش میدی ک کمبود نمیگیره؟ ممنون از جوابت

منم ۱۷ ماهگی بچمو از شیر گرفتم

سعی کن تنقلات تو خونه دم دستش بذاری

گردو

کشمش

قیسی

تافی

بیسکوییت

بستنی

اینا عالیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم ۱۷ ماهگی بچمو از شیر گرفتمسعی کن تنقلات تو خونه دم دستش بذاریگردوکشمشقیسیتافیبیسکوییتبستنیاینا ع ...

پس شیر اجبار نیس؟

خداروشکر تنقلات دوست داره

من خودم از شیر پاستوریزه وحشت دارم میخورم بهم نمیسازه موندم چطوری ب بچه طفلک بدم

شما چطوری میدی؟

❤️‍🔥
وای خیالمو راحت کردی همش فکر میکردم حتما حتما باید تا ۲ سال شیر بخورهمطمئنم دیگه شیر ندم غذا میخوره ...

پسر من ۱۰ ماهشه تاکید دکترش تا یسال بود تو پستای اینستاگرامش درباره غذا و اینا گفته بود فقطو فقط تا یکسال الویت شیره بعدش غذاس  چون بچه اگه زیاد شیر بخوره بعلاوه سردی و بیرون روی زیاد دیگه میل ب غذا نداره بعدیکسال دیگه شیر وزن نمیده ب بچه غذاس که ب وزنگیری کمک‌میکنه  پسر منم شدیدا بد غذاس ولی خب خودش اگه ۶ ماه شیر شبشو قطع کرده😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
پسر من ۱۰ ماهشه تاکید دکترش تا یسال بود تو پستای اینستاگرامش درباره غذا و اینا گفته بود فقطو فقط تا ...

من خودم اصن طرفدار شیر نیستم فقط اینکه میگن زیر ۲ سال شیر نخوره کمبود میگیره گیج شدم

❤️‍🔥
من خودم اصن طرفدار شیر نیستم فقط اینکه میگن زیر ۲ سال شیر نخوره کمبود میگیره گیج شدم

میگن اصلا شیر مادر که بعد ۶ ماه قوت قبلو نداره حتما کمکی بدین حالا شیر خشکم پسرم کلا شیر خشک میخوره  ولی غذا خیلی بهتره حالا شما  با دکترش صحبت کن چند ماهم روش ولی یسری بچها خودشون کم کم نمیخورن دیگه زده میشن 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
عزیزم چی بهش میدی ک کمبود نمیگیره؟ ممنون از جوابت

همه چی می‌خورد 

مخصوصا باید مولتی ویتامین  و قبل خواب قطره آهن رو بدی بخوره 

دختر من از اول شروع غذا کمکی خوب غذا می‌خورد 

ولی وقتی ازشیر گرفتم ماست و خامه و شیر پاستوریزه رو بیشتر بهش میدم 

پس شیر اجبار نیس؟خداروشکر تنقلات دوست دارهمن خودم از شیر پاستوریزه وحشت دارم میخورم بهم نمیسازه موند ...

من بچه هام نه نوزادی شیر خوردن نه الان که بزرگتر شدن

گاهی شیر کاکائو با شیر محلی براشون درست میکنم

ولی اینکه شیر بخورن،اصلا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری