2777
2789

۱۳ ماهشه ده میخابه دوازده بیدار میشه آب میدم دو بیدار میشه رو پا میزارم پنج بیدار میشه شیر میدم هفت کامل بیدار میشه من از پنج به بعد دیگه خوابم نمیبره چشمام میسوزه سردرد میگیرم

۵ ماه دیگه از شیر بگیرمش‌؟ خودشم خواب عمیق‌ اصن نداره

❤️‍🔥

شیر شبو باید از ۶ ماه قطع میکردی 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گشنشه ۵ صب چیکار کنم

دیگه الان باید بهش غذا بدی  یسالو رد کرده الویت با غذاس تا شیر سر دلشو میگیره دیگه تخت میخوابه غذا نخورد بهش شیر خرما شیر موز که سنگین ترن بده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
دیگه الان باید بهش غذا بدی یسالو رد کرده الویت با غذاس تا شیر سر دلشو میگیره دیگه تخت میخوابه غذا ن ...

دستت درد نکنه عزیزم

ی بار شیر موز دادم خیلی جیغ زد بهش نساخت حالا شیر گرم میخام امتحان کنم اما دکتر گفت همین نان بالای یکسال رو ادامه بده 

❤️‍🔥
دیگه الان باید بهش غذا بدی یسالو رد کرده الویت با غذاس تا شیر سر دلشو میگیره دیگه تخت میخوابه غذا ن ...

بعد میترسم بعد واکسن ۱۸ ماهگی شیر اصن نخوره چون بعد ۶ ماهگی خیلی ب زور شیشه بهش دادم میخام اگه نخورد دیگه بهش ندم زوده از شیر بگيرم؟

❤️‍🔥
بعد میترسم بعد واکسن ۱۸ ماهگی شیر اصن نخوره چون بعد ۶ ماهگی خیلی ب زور شیشه بهش دادم میخام اگه نخورد ...

شیرو دیگه دوسال باید قطع کنی هرچه زودتر بهنر چون بچهایی که همزمان شیر و غذا میخورن ضعیفن تو دخترای خواهرشوهرم دیدم بزرگه بعد ۱۸ ماه شیر کامل قطع کرد افتاد ب غذا ماشالا درشت هم هست کوچیکه همزمان تا دوسال خورد بعدشم شیر پاستوریره میخوره غذام درست حسابی نمیخوره بخاطر شیر ریزه میزه و ضعیفه

آره منم بعد واکسن ۱۸ ماهگی از شیر گرفتم اینقد راحت شدم به شرطی شب شامش رو کامل بدی دیگه تا صبح راحت ...

پریشب نیم ساعت قبل خواب ی تخم‌ مرغ آب پز خورد ۱ بار برای آب ۱ بار برای شیر بیدار شد

پس با خیال راحت ۱۸ ماهگی از شیرخشک بگیرم؟

شربت کلسیم باید بدم؟

شیر پاستوریزه بهش نمیسازه 

فقط پنیر و ماست خوب میخوره

کمبود نمیگیره بدون شیرخشک تا ۲ سالگی؟

ممنون عزیزم از جوابت

من برم بیدار شد

❤️‍🔥
دستت درد نکنه عزیزمی بار شیر موز دادم خیلی جیغ زد بهش نساخت حالا شیر گرم میخام امتحان کنم اما دکتر گ ...

اینارو با دکتر مشورت کن .شیرموز اینا سنگین هست فکر نکنم به بچه خوب باشه و یا شیر پاستوریزه ، امکان داره بدنش حساسیت بده .

پریشب نیم ساعت قبل خواب ی تخم‌ مرغ آب پز خورد ۱ بار برای آب ۱ بار برای شیر بیدار شدپس با خیال راحت ۱ ...

اونو نمیدونم عزیزم چون بچه‌هام به شیر حساسیت نداشتن بعد شام یه لیوان شیرعسل میخوردن راحت می‌خوابیدن 

شیرو دیگه دوسال باید قطع کنی هرچه زودتر بهنر چون بچهایی که همزمان شیر و غذا میخورن ضعیفن تو دخترای خ ...

وای خیالمو راحت کردی همش فکر میکردم حتما حتما باید تا ۲ سال شیر بخوره
مطمئنم دیگه شیر ندم غذا میخوره و معده ش راحت میشه 
فقط دکتر نمیدونم چرا گفت تا ۲ سال شیرخشک بده
آخه شیر پاستوریزه ب بچم نمیسازه

❤️‍🔥