پری__۴۴۴ مدیر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4196 عنوان کیا ویروسای جدید گرفتن علایمتون چیبود من اسهال و بی اشتهام چیکار کنم بگید تروخدا | مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 41 پست چند روزیه همش بیرون روی نفخ و باد شکم وای میلمم ب غذا ندارم اصلا برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم امروز | 06:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری__۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4196 حالاا که اینجوری شدم این چن روز مامانم خوشمرههه ترین عداهارو میپزه هی از بیرون سفارش میدن دیشبم کباب ... منممم خیلیی کم اشتهاشدم وایی برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم
رضاپروانه عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1426 وای حالت تهوع شدید باد شکم و صدای شکم وحشتناک انگار عروسی بود ت شکمم اصلا افتضاح این ویروس جدید من دوهفته غذا میدیدم بالا می آوردم خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
شاپرک590 عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 2457 تو چند روزه علایم دیگه نداری دکتر رفتی؟ نه بابا کی حوصله داره واسه این چیزای پیش پا افتادهدو سه روزه
پری__۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4196 اسهال ویروسی باید دوره اش طی بشهاگر دفع داشته باشی بهتره میتونی از جوشانده نعنا و پونه و مرزه هم است ... اره دفع فقط اسهاله دیگه باشه ممنون برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم
پری__۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4196 بله😪 چن روزه دکتر چیداد برااسهال اشتها هم نداری؟ برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم
پری__۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4196 اب جوش امد پونه بریز بزار دم بکشه .مثل چای.دخترم از دختر داییم گرفت از اون ی هفته طول کشید از دختر م ... بااش ممنونم برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم
پری__۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4196 چد تا میخک داخل لیوان با آب جوش یا داخل چای بخور برای درمان اسهال خوبه در حالت اسهال شدید چند دانه ... ندارم توخونه برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم
پری__۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4196 وای حالت تهوع شدید باد شکم و صدای شکم وحشتناک انگار عروسی بود ت شکمم اصلا افتضاح این ویروس جدید من د ... منم شکمم ی صداهایی میده ک نگو باد میدم بیرون اسهال دارم توام اسهال بودی؟ برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم
پری__۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4196 وای حالت تهوع شدید باد شکم و صدای شکم وحشتناک انگار عروسی بود ت شکمم اصلا افتضاح این ویروس جدید من د ... منم کم اشتهام زیاددکتر رفتی ؟چجورخوبشدی؟ برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم
پری__۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4196 نه بابا کی حوصله داره واسه این چیزای پیش پا افتادهدو سه روزه الان خوبی اسهال اینات خوبه چطور درمان کردی؟ برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم
رضاپروانه عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1426 منم کم اشتهام زیاددکتر رفتی ؟چجورخوبشدی؟ من دکتر نرفتم ، دمیترون میخوردم دوغ کفیر بخور عالیه برای این ویروس غذا خیلی سبک در حد دو قاشق میخوردم آبلیمو با عسل هم خیلی خوب خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
پری__۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4196 من دکتر نرفتم ، دمیترون میخوردم دوغ کفیر بخور عالیه برای این ویروس غذا خیلی سبک در حد دو قاشق میخور ... اسهالت خوبشد ؟ من پدرمو دراورده باش ممنون برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم